Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

7 liraya kurduğu şirketle yükseldi

Düzenleyen:
7 liraya kurduğu şirketle yükseldi

Ekonomi Haberleri

Kadınlara, giymedikleri kıyafetleri internetten satarak ek gelir kazanma ve lüks ürünlere yüzde 80 indirimle ulaşma fırsatı sağlayan ModaCruz’un kurucusu Melis Güçtaş (28), Türkiye’nin “En Başarılı İlk 3 Kadın Startup”ından biri oldu.

CANAN ERASLAN

3 yıl önce sitenin domain’ini 7 TL’ye aldığını ve reklamlar için de 6 bin TL’lik kredi çektiğini söyleyen Melis Güçtaş, nasıl başardığını şöyle anlattı: Memur bir ailenin kızıyım. ABD’de burslu okudum. Benzincide de çalıştım, garsonluk da yaptım. Türkiye’ye döndüğümde her sabah inşallah bu fikri kimse hayata geçirmemiştir diye uyanıyordum. Kendi kıyafetlerimi sitede satarak işe başladım. İlk zamanlar 309 ürünün yer aldığı siteye şu ana kadar 3 milyondan fazla ürün yüklenmiş durumda. Kadınlar, markalı ürünlere yüzde 80 indirimle sahip olurken, aynı zamanda giymediği kıyafetleri internetten satarak ek gelir kazanıyorlar. Bugün 1 milyondan fazla kadın üyemiz var. Aylık ziyaret sayımız ise 5 milyon.
3 yılda yaklaşık 3 milyon dolar yatırım alan ModaCruz’da 5 binden fazla marka yer alıyor. Her yatırımda 5-6 kat büyüyen, ModaCruz, geçen yıl fiyat avantajları sayesinde üyelerine 110 milyon TL tasarruf ettirdi. Kadınların akıllı alışveriş yapmasını ve paylaştıkça kazanmasını sağlayan Türkiye’nin en büyük gardırobu ModaCruz sayesinde kriz, modayı teğet geçiyor.

 

Düzenleyen:  - Ekonomi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...