HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Diyarbakır ve Şanlıurfa yatırımcıları cezbetti

Düzenleyen: /
Diyarbakır ve Şanlıurfa yatırımcıları cezbetti
Diyarbakır , Şanlıurfa, Haber

Ekonomi Haberleri

27 Şubat’ta sona erecek Cazibe Merkezleri Programı kapsamında Diyarbakır ve Şanlıurfa için binin üzerinde başvuru geldi

Cüneyt Bitikçioğlu İSTANBUL
Diyarbakır ve Şanlıurfa’ya hizmet veren Karacadağ Kalkınma Ajansı, Doğu ve Güneydoğu illerini kapsayan Cazibe Merkezleri Programı ile ilgili yatırımcıları bilgilendirmek için İstanbul’da tanıtım toplantısı düzenledi. AK Parti Diyarbakır Milletvekili Galip Ensarioğlu “Son teşvik sistemi, yatırımcının bahane üretemeyeceği kadar iyi. Arazi ise bedava arazi, bina ise bedava bina, makine ise faizsiz kredi, kredi ise faizin yarısını devlet karşılayacak. Devlet ürettiğiniz malın gideceği yere kadar nakliyesi için kredi verecek. Sizlere bir tek çalıştırmak kalacak” dedi.
Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Sayar ise, güvenlikle ilgili endişelerin yersiz olduğunu ifade ederek “Ülkedeki, dünyadaki genel sıkıntılar ne ise Diyarbakır’da da o ölçüde var” diye konuştu. Karacadağ Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Dr. Hasan Maral da, 27 Şubat’ta sona erecek Cazibe Merkezi Programı’na Diyarbakır ve Şanlıurfa için binin üzerinde başvuru olduğunu, bunların büyük bölümünün yatırıma dönüşmesini beklediklerini söyledi.

Düzenleyen:  - Ekonomi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...