KOBİ’leri e-ticarete taşımak için güçlerini birleştirdi

Düzenleyen:
KOBİ’leri e-ticarete taşımak için  güçlerini birleştirdi

Ekonomi Haberleri

Vodafone, İş Ortağım çatısı altında Türkiye’de e-ticaretin ev sahibi Gittigidiyor ile birlikte KOBİ’leri dijital dünya ile tanıştıracak önemli bir iş birliğine imza attı.

İş birliği ile Vodafone’un kurumsal müşterileri Gittigidiyor Pro Hesap’tan 1 yıl boyunca aylık 250 TL+KDV yerine 49 TL+KDV hizmet bedeliyle faydalanırken, 125 TL’lik Pro Hesap bedelini de 6 ay boyunca ödemeyecek. Bu firmalar, aynı zamanda Gittigidiyor’un kendi platformu üzerinden satış yapan firmalara sunduğu ücretsiz avantajlar ve gelişmiş satış araçlarından da yararlanabilecek. Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı M. Sinan Kızıldağ, KOBİ’lerin Gittigidiyor’un sunduğu bu özel hizmetle e-ticarete entegre olma fırsatı yakalayacağını söyledi. Gittigidiyor Genel Müdürü Öget Kantarcı da şirketin 2017 yılındaki en önemli hedeflerinden birisinin e-ticaret sektörünü büyütmek olduğunu belirterek, “Gittigidiyor üzerinden e-ticarete giren KOBİ’ler arasında, 1 yıl içinde toplam satışlarını yüzde 100’e varan oranda artıranlar mevcut. Bir başka deyişle, internetten satış yapabilmek bir KOBİ’nin iş hacmini 2’ye katlayabiliyor. Biz de e-ticareti büyütme hedefimiz doğrultusunda 2017’de KOBİ’ler için hayata geçireceğimiz projeleri gündemimizin üst sıralarına aldık” dedi.

 

Düzenleyen:  - Ekonomi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...