HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

GİSP sektöre sertifikalı profesyonel kazandıracak

Düzenleyen: /
GİSP sektöre sertifikalı profesyonel kazandıracak
Gisp, Gatrimenkul, Gayrimenkul Sektörü, Gayrimenkul İçin Strateji Platformu, Haber

Ekonomi Haberleri

Gayrimenkulde farklı alanlarda uzmanlığı bulunan profesyoneller tarafından sektörün düşünce kuruluşu olarak kurulan Gayrimenkul İçin Strateji Platformu, (GİSP) sektöre sertifikalı yöneticiler kazandırmak üzere harekete geçti.

Gayrimenkul sektöründe farklı alanlarda uzmanlığı bulunan profesyoneller tarafından, sektörün düşünce kuruluşu olarak kurulan Gayrimenkul İçin Strateji Platformu, sektörün nitelikli eleman ve yönetici sorununa neşter vuruyor. GİSP üyeleri mart ayından itibaren sertifikalı eğitim programlarına başlıyor. Gayrimenkul sektörüne yönelik stratejik yaklaşımlar geliştirmek ve belli bir fikir birliği oluşturmak amacıyla farklı aktörlerin gönüllülük esasında bir araya gelerek kurduğu bu platformda iktisatçıdan değerleme uzmanına, avukattan danışmanlara kadar çok farklı kesimden kendi alanında uzmanisimler yer alıyor. Diğer kurumlardan farklı olarak gayrimenkul sektöründe sivil inisiyatif kullanmayı amaçlayan GİSP, bu sayede gelişimine katkıda bulunarak sorunların çözülmesini de hedefliyor.

GİSP üyeleri bu çerçevede 13 Mart 2017 tarihinden itibaren gayrimenkul geliştirme sertifika programını gerçekleştiriyor. Yıldız Teknik Üniversitesi Beşiktaş Kampüsünde gerçekleştirilecek eğitim, 25 kişilik kontenjanla sınırlı tutuluyor. Program sonunda sınavdan 100 puan üzerinden 60  puan alabilen katılımcılara sertifika verilecek olan eğitim, Yıldız Teknik Üniversitesinin akademik kadrosu ile sektörün önde gelen yöneticileri tarafından gerçekleştirilecek.

Sertifika programı sonunda yapılacak olan sınavdan 100 üzerinden 60’dan daha az puan alan, ancak programın yüzde 80 devam koşulunu yerine getirmiş olan katılımcılara YTÜ YILDIZ SEM ve GİSP ortak logolu katılım belgesi verilecektir.

13 Mart 2017 tarihinden itibaren verilecek 72 saatlik eğitim süresince, Pazar araştırması değerleme esasları, gayrimenkul geliştirme süreçlerinin stratejik yönetimi, gayrimenkul finansmanı, gayrimenkul hukuku, gayrimenkulün vergisel boyutu, gayrimenkul konsept geliştirme satış pazarlama yönetimi, planlama süreçlerinin yönetimi, gayrimenkulde güncel konular ele alınacak.

Sertifikalı eğitim için 6 Mart 2017 tarihine kadar başvurulabilecek. Başvurular ise duygusaglik@gisp.org.tr adresine e-posta ile veya 0542 245 58 44 numaralı telefonla yapılabilecek.

Düzenleyen:  - Ekonomi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...