İhlas Ev Aletleri’ne uluslararası bir ödül daha

Düzenleyen:
İhlas Ev Aletleri’ne uluslararası bir ödül daha

Ekonomi Haberleri

İhlas Ev Aletleri, ABD, İtalya ve Kazakistan’dan sonra Almanya’dan da “İyi Tasarım Ödülü” ile döndü

İhlas Ev Aletleri, yerli teknolojiyle ürettiği Aura Cebilon Plus Su Arıtma ürünüyle uluslararası alanda bir ödül daha aldı. İlk ödülünü 2014 yılında ‘Aura Cleanmax Temizlik Robotu’yla “en iyi tasarım” dalında alan İhlas Ev Aletleri, peş peşe 5 farklı ürünü için tasarım ve kalite ödüllerine layık görülmüş oldu. Daha önce Amerika Birleşik Devletleri, İtalya ve Kazakistan’dan ödülle gelen Aura markalı ürünlere, son olarak Almanya’nın alanında söz sahibi olan Iconic firmasından ödül geldi. Böylece İhlas Ev Aletleri’nin yakın zamanda tüketicinin kullanımına sunduğu Aura Cebilon Plus su arıtma sistemi de ‘İyi Tasarım Ödülü’nü almış oldu.
İhlas Ev Aletleri Genel Müdürü Ömer Kamber, 1990 yılında üretime ilk başladıkları zamandan bugüne kadar kaliteden asla taviz vermediklerini belirterek “Kalite, 4’üncü vefat yıl dönümünde andığımız, asla unutmayacağımız rahmetli Dr. Enver Ören’in ortaya koyduğu vizyondur. Kendilerinin ‘Kaliteden asla taviz vermeyin’ öğüdünü hiçbir zaman unutmuyoruz. Müşteri anketlerinde de bunun sonuçlarını görmek bizi son derece mutlu ediyor. İşinizi iyi yaptığınızda faydasını mutlaka görürsünüz. Almanya’dan aldığımız bu ödül, bunun en somut göstergesi” dedi. İhlas Ev Aletleri, 27 yıldır TÜBİTAK destekli çalışmalarıyla faaliyet gösteriyor. 

 

Düzenleyen:  - Ekonomi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...