Üçüncü havalimanını Polisan renklendirecek

Düzenleyen:
Üçüncü havalimanını  Polisan renklendirecek

Ekonomi Haberleri

İlk fazı 2018 yılında devreye alınacak İstanbul Yeni Havalimanı’nın boya ihalesini Polisan Kansai Boya kazandı.

İstanbul yeni havalimanının çok özel bir proje olduğunu belirten Polisan Holding CEO’su Erol Mizrahi, “Bu özel projede ürün gamımızda yer alan astar ve son kat boyalarla hizmet vereceğiz. Portföy içerisinde sektörün lider ve en çok beğenilen iç cephe ürünü Elegans Extra Yarımat ürünümüz de bulunmaktadır. 2018 yılı başında açılacak olan projenin ilk fazında ilk öngörülere göre 1 milyon metrekare ve üzeri, farklı ürün grupları ile birlikte 15 bin kova üzeri bir tüketim hesaplıyoruz. Geçtiğimiz ay bir dünya devi olan Japon Kansai Paint ile gücümüze güç kattık. Polisan Kansai Boya olarak, Dünya markası olma yolunda emin adımlarla ilerliyor ve uluslararası işlere imza atıyoruz” dedi. 
Yolcu sayısı, kapladığı alan, terminal binası ve otoparkı başta olmak üzere birçok alanda dünyanın en büyüğü olacak İstanbul yeni havalimanının tüm fazları tamamlandığında yıllık 200 milyon yolcu kapasitesi ile 350’den fazla destinasyona uçuş imkânı sağlayan, dünyanın en önemli havacılık merkezi hâline gelmesi bekleniyor.

 

Düzenleyen:  - Ekonomi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...