Dap Yapı’dan 125 milyonluk indirim çadırı

Düzenleyen:
Dap Yapı’dan 125 milyonluk indirim çadırı

Ekonomi Haberleri

Validebağ Konakları için hazırladığı çadırda gördüğü yoğun ilgiyi hemen teslim 8 projesine taşıyan DAP Yapı, Ümraniye’de kurduğu çadırda 500 milyon lira değerindeki 321 konut ofis ve dükkânı yüzde 25 indirimle satışa çıkardı

Önder ÇELİK

DAP Yapı, Emlak Konut GYO öncülüğünde başlatılan gayrimenkul seferberliğini yeni bir boyuta taşıdı. 8 projesinde yer alan 500 milyon lira değerindeki 321 konut, ofis ve dükkanın fiyatında dörtte bir indirime giden DAP Yapı, 9 Nisan’a kadar devam edecek kampanya için Ümraniye’deki Meydan AVM’de dev bir çadır kurdu. Kampanyayı değerlendiren DAP Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, Validebağ Konakları için kurdukları çadırda gördükleri yoğun ilgi nedeniyle böyle bir kampanya başlatma kararı aldıklarını ifade etti. 
297 BİN TL’YE KONUT
Validebağ’daki projenin yüzde 25’ini çadırda 1 günde sattığını ifade eden Ziya Yılmaz, şu değerlendirmeyi yaptı: “Konut edinmek isteyenler için tüm imkanları seferber etmiş durumdayız. Emlak Konut GYO ve bankalarla el ele vererek, Validebağ Konakları projemiz için özel koşullar oluşturmuştuk. Müthiş bir ilgiyle karşılaştık. Çok yoğun bir talep gelince, fiyat avantajı Validebağ projesiyle sınırlı kalmasın, diğer projelerimiz için de geçerli olsun istedik. DAP Yapı olarak, kendi tarihimizde ilk defa yüzde 25 indirim yaparak, tüm vatandaşlarımızın yararlanacağı şekilde yeni bir kampanya başlatıyoruz. İstanbul’a ve ülkemize anıt binalar, sembol eserler kazandırmaya devam ederken, halkımızın yararlanması için tarihi bir fırsat sunuyoruz. Böyle bir kampanya bir daha gelmez; 2 hafta sürecek olan kampanyamızda 397 bin TL’lik konut 297 bin TL’ye, 500 bin TL’lik konut 375 bin TL’ye, 1 milyon TL’lik konut 750 bin TL’ye satılacak.”
HÜKÛMET YOLU AÇTI
Hükûmetin proje geliştiriciler için yolu açtığını kaydeden Ziya Yılmaz “Maliye Bakanımız birbiri ardına hayata geçirilen düzenlemelerle desteğini esirgemedi ve bizler de şantiyelerimizin hiç durmadan çalışması adına elimizi taşın altına koyduk. Halkımızı, ev almak için tüm bileşenlerin bir araya geldiği bu ortamda, yüzde 25 gibi ciddi bir indirim oranından faydalanmaya davet ediyoruz” diye konuştu.

İzmir’e yeni proje 

DAP Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, Bodrum, Ankara, Bursa ve İzmir’in radarlarında olduğunu belirterek, İzmir’de arsa aldıklarını söyledi. İzmir’e 500 konut proje yapacaklarını ifade eden Yılmaz “İzmir’in en mükemmel projesini yapacağız. Bu yıl satışa çıkarmayı düşünüyorum. Proje biterse çadırı kuracağız” dedi.

Düzenleyen:  - Ekonomi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...