HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

THY yasağa rağmen rekor kırdı!

Düzenleyen: /
THY yasağa rağmen rekor kırdı!
Türk Hava Yolları, Bilal Ekşi, Thy, Haber

Ekonomi Haberleri

Tablet yasağının THY'yi nasıl etkileyeceği tartışılırken Genel Müdür Bilal Ekşi, ocak ayından bu yana Pazar günü en büyük yolcu sayısına ulaştıklarını söyledi.

ABD ve İngiltere tarafından başlatılan direkt uçuşlarda cep telefonundan büyük elektronik cihazların kabine alınmamasını içeren yasaktan sonra THY uçaklarında yolcu sayısında düşüş beklenirken THY Genel Müdür Bilal Ekşi, Ocak ayından bu yana pazar günü en büyük yolcu sayısına ulaştıkları müjdesini verdi. Sosyal medya üzerinden yaptığı duyurularla şirketi hakkındaki bildirimleriyle dikkat eden Genel Müdür Bilal Ekşi, Twitter üzerinden  "Pazar (dün) günü 179.871 yolcu taşıyarak Ocak ayından itibaren günlük en yüksek yolcu sayısına ulaştık"  dedi. Bilal Ekşi tweet’in sonuna da " Bahar geliyor" notunu ekledi. Bazı çalışanlar da buna, " Doğrudur sayın müdürüm, uçak altı ekibi olarak nefes alamadık" ve "Maşallah müdürüm bu bahar bereketli geçecek. Yazın da tam gaz devam edeceğiz. Milli servetimize başarılar" şeklinde cevaplar yazdılar.

THY'DEN BİLET KAMPANYASI
Türk Hava Yolları, Letonya, Litvanya ve Estonya’ya gidiş-dönüş her şey dahil 159 dolardan başlayan fiyatlarla uçuş imkanı sunuyor. THY Basın Müşavirliğinden yapılan açıklamaya göre, THY, transfer merkezi İstanbul’dan; Litvanya’da Vilnius ile Estonya’da Tallinn'e 159 dolardan, Letonya’da Riga'ya ise 189 dolardan başlayan fiyatlarla gidiş-dönüş her şey dahil uçuş olanağı sağlıyor. Sınırlı sayıda koltuk için geçerli olan indirimden yararlanmak isteyen yolcular, uçuş biletlerini 27 Mart-15 Nisan'da satın almaları halinde, seyahatlerini 1 Mayıs-30 Haziran'da gerçekleştirebilecekler.

 

Düzenleyen:  - Ekonomi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...