BIST
8718.11
%0
(0.00)
Dolar
32.3363
%0.16
(₺0.05)
Euro
35.1878
%-0.02
(-₺0.01)
Sterlin
41.1672
%0.02
(₺0.01)
Altın
2471.937
%0
(₺0.00)
Bitcoin
$65394
%-2.79
Ethereum
$3391.7
%-3.25
AVAX
58
%-7.22
 - Ankara-İzmir arası 3,5 saate düşecek
7 saat 58 dakika önce

Ankara-İzmir arası 3,5 saate düşecek! 5 yeni hızlı tren hattı için çalışmalar sürüyor

Ankara’dan başlayan, Eskişehir, Afyonkarahisar, Kütahya, Uşak, Manisa üzerinden İzmir’e ulaşan hızlı tren hattı ile Ankara-İzmir arasında trenle seyahat süresi 14 saatten 3,5 saate kadar inecek. Bandırma-Bursa-Yenişehir-Osmaneli hattı ile Bursa hem Ankara hem de İstanbul’a bağlanacak. Ayrıca Halkalı-Kapıkule hattı ile hızlı tren Yunanistan sınırına ulaşırken, güneyde Mersin-Gaziantep hattı ile Karaman-Ulukışla hattı, seyahat süresini kısaltacak.
 - '0850' kâbusu sürüyor! Şikayetler katlandı
11 saat 46 dakika önce

'0850' kâbusu sürüyor! Şikayetvar'a şikayet yağıyor: Vakıflar Genel Müdürlüğü'nden arıyoruz deyip...

Son zamanlarda, 0850'li numaralar üzerinden yapılan dolandırıcılık vakaları artıyor. Bazı dolandırıcılar, 'Vakıflar Genel Müdürlüğü' gibi kurumların adını kullanarak vatandaşlara ulaşıyor ve 'sosyal yardım başvurusu' gibi bahanelerle kişisel bilgilerini topluyor. Bu dolandırıcılar, mağdurlardan bir miktar para göndermelerini isteyerek bir uygulama üzerinden hesap açmalarını talep ediyor. Konuyla ilgili tüketici çözüm platformu Şikayetvar'a çok sayıda mesaj ulaştı.
 - Piyasalarda sert rüzgar! Altın 2500 TL'ye dayandı
15 saat önce

Piyasalarda sert rüzgar! Altın 2500 TL'ye dayandı, borsada düşüş durmuyor

Piyasalarda son dakika! BİST100 endeksi haftanın ilk işlem gününde yüzde 1,25 düşüşle 8718 puandan kapanış gerçekleştirdi. Son dönemde 9450’den başlayan satışların etkisiyle, sadece geçen hafta borsadan 300 binin üzerinde yatırımcı çıkış yaptı. Kapalıçarşı’da gram altın fiyatı ise bugün en yüksek 2491 TL satış fiyatına ulaştı. Analistler, borsada 8550 ihtimalinin arttığı uyarısında bulunarak, “Bu seviye ana destek olarak izlenecek. Beklentili ve sağlam hisselerde; kademeli şekilde ve orta-uzun vadeli alımlar yapılabilir” görüşünü dile getiriyor.
 - Petrol ihracatında 'gönüllü kesinti' yolda
16 saat 27 dakika önce

Günlük tam 100 bin varil! Petrol ihracatında 'gönüllü kesinti' yolda

Irak, Petrol İhraç Eden Ülkeler Örgütünün (OPEC) üretim kotasında yaptığı aşımları telafi etmek için gelecek aylarda günlük yaklaşık 100 bin varil 'gönüllü kesinti'ye gideceğini duyurdu.
Ekonomi - Ekonomi
16 saat 38 dakika önce

Merkez Bankası faiz kararı ne olur? Yerli ve yabancı ekonomistlerin tahminleri belli oldu

Merkez Bankası’nın bu hafta açıklayacağı faiz kararı öncesi yerli ve yabancı ekonomistlerin beklentisi de belli oldu. Peki, piyasada faiz kararına ilişkin tahminler ne yönde? İşte son açıklamalar…
 - En pahalı konutu bir Türk aldı
17 saat 32 dakika önce

Dubai'nin en pahalı konutunu bir Türk aldı! İşte fiyatı...

Fiyatlar dolar bazında uçuşa geçince Türk vatandaşlarının yurt dışında gayrimenkul alımları rekor kırdı. Son olarak Dubai'de bir Türk vatandaşının geçen yıl 130 milyon dolarlık rekor fiyatla en pahalı dairelerden birini satın aldığı öne sürüldü.
 - Emekliye seyyanen zam gelecek mi?
18 saat 45 dakika önce

Emekliye seyyanen zam gelecek mi? SGK Uzmanı canlı yayında tarih verdi: Her an her şey olabilir

Türkiye gazetesi yazarı SGK Uzmanı İsa Karakaş, emekliye seyyanen zam açıklamasını "Her an her şey olabilir" diyerek yineledi. Karakaş'ın değerlendirmesine göre; seçime son hafta kalana kadar umutlarınızı eksiltmeyin, seyyanen zam gelebilir.
 - Bakanlığa kurayla 8 bin personel alınacak
18 saat 49 dakika önce

Sağlık Bakanlığı'na kurayla 8 bin personel alınacak! İşte kadrolar ve kura zamanı

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, ay başında istihdam müjdesi vermişti. Sağlık Bakanlığı'na personel alımı yapılacağını belirten Bakan Koca, "İŞKUR'a yapılan başvurular arasından kura ile 8 bin işçi alımı yapacağız." demişti. Şimdi gözler kuranın ne zaman yapılacağını çevrildi. İşte konu hakkında tüm detaylar...
 - İstavritin fiyatını duyan koşup sıraya girdi!
19 saat 14 dakika önce

İstavritin fiyatını duyan koşup sıraya girdi! Kasa kasa balık kısa sürede tükendi

Rize’nin Pazar ilçesinde istavritin kilosu 25 TL’ye düşünce tezgahta kuyruk oluştu. Ucuza istavrit almak isteyenler balıkçı tezgahlarına akın ederken, kasa kasa istavrit kısa sürede tükendi. 
Ekonomi - Ekonomi
19 saat 23 dakika önce

İBB çalışanlarından 'düşük ücret' eylemi

İstanbul Enerji AŞ. çalışanları düşük ücret gerekçesiyle iş bırakma eylemi yapacaklarını duyurmalarının ardından harekete geçti. İşçiler, Saraçhane’deki İBB binası önünde eylem yaptı.
Sona Git
Döviz Çevirici