HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

THY’nin Ukrayna’daki yeni uçuş noktası Harkiv

Düzenleyen: /
THY’nin Ukrayna’daki yeni uçuş noktası Harkiv
Thy, Türk Hava Yolları, Haberler, Thy Ukrayna, Haber

Ekonomi Haberleri

Ukrayna’da hedef büyüten Türk Hava Yolları (THY), ülkenin ikinci büyük şehri olan Harkiv’e tarifeli sefer başlattı. THY, ilk etapta haftanın 4 günü Harkiv’e uçacak.

Dünyanın 120 ülkesindeki 297 destinasyonla en çok ülke ve en çok noktaya uçan havayolu şirketi konumundaki Türk Hava Yolları (THY), Ukrayna’da hedef büyüttü. Bayrak taşıyıcı havayolu şirketi, Ukrayna’nın önemli eğitim, kültür ve sanayi merkezlerinden biri olan Harkiv’i de bugün itibariyle kapsamlı uçuş ağına dahil etti.

SEFER SAYISI 7’YE YÜKSELECEK
THY’nin Harkiv’e yapacağı TK1473 sefer sayılı ilk uçağı bugün 10.20’de İstanbul Atatürk Havalimanı’ndan havalandı. Nisan ve Mayıs ayı boyunca haftanın 4 günü Harkiv’e direkt sefer düzenleyecek olan küresel taşıyıcı, tatil sezonunun başlamasıyla birlikte artması beklenen yolcu rakamlarını da göz önünde bulundurarak sefer sayısını 30 Mayıs’ta 7’ye yükseltecek.

İlk etapta Pazartesi, Çarşamba, Perşembe ve Pazar günleri olmak üzere İstanbul’dan Ukrayna’nın ikinci büyük şehri Harkiv’e gerçekleştirilecek uçuşlarda yolcular, tüm vergiler dahil gidiş-dönüş 109 Amerikan Doları’ndan başlayan ücretlerle seyahat edilecek.

Düzenleyen:  - Ekonomi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...