HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Alacak riskini karşılayacak sigorta şart!

Düzenleyen: /
Alacak riskini karşılayacak  sigorta şart!
Sigorta Haftası, Rifat Hisarcıklıoğlu, Haberler, Haber

Ekonomi Haberleri

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, sigortacılık sektöründen, iş dünyasının ihtiyaç duyduğu teminatları makul fiyatlarla sunmasını beklediklerini belirtti.

Hisarcıklıoğlu “Sigorta Haftası” sebebiyle yaptığı yazılı açıklamada, hayatın her alanındaki riskleri yönetebilmek için sağlıklı bir sigorta sistemine ihtiyaç duyulduğunu kaydetti. Küresel ısınma, risklerdeki artış, yaşlanan nüfus, bölge ülkelerdeki istikrarsızlık ve hızla gelişen teknolojinin sigorta ürünlerine olan ihtiyacı daha da artırdığına dikkati çeken Hisarcıklıoğlu “İşletmelerde, faaliyet alanlarına göre özel tasarlanmış sigorta türlerine yönelme ihtiyacı ortaya çıktı. Bugün tüm işletmelerin geleneksel iş yeri ve ürün sigortalarıyla birlikte, alacak, ihracat ve çeşitli sorumluluk sigortalarına da ihtiyaçları var. Ülkemiz sigortacılık sektörü üzerine düşen sorumluluğu yerine getirebilecek güç, tecrübe ve liyakate sahiptir. Bizlerin de risklerimizi sigortaya devredip, daha fazla çalışıp, işlerimizi ve ekonomimizi büyütmeye odaklanmamız gerekmektedir” dedi.

 

Düzenleyen:  - Ekonomi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...