175 milyon TL yatırımla ailelere özel Muhit

Düzenleyen:
175 milyon TL yatırımla ailelere özel Muhit

Ekonomi Haberleri

Sur Şirketler Grubu bünyesinde yer alan Sur Yapı, dönüşümüne büyük katkı sağladığı Sancaktepe ilçesinde dördüncü projesi olan Muhit’in yapımına başlıyor.

175 milyon TL yatırım değerine sahip Muhit proje 7 blokta 217 konut ve 12 ticari alandan oluşuyor. Lansmana özel iki farklı ödeme seçeneğinin sunulduğu projede daireler 279 bin TL’den satışa sunuluyor. Sancaktepe bölgesinin gelişiminde önemli bir rol oynadıklarını belirten Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Altan Elmas “Bu yıl içerisindeki altıncı, Anadolu Yakası’nda on dokuzuncu markalı konut projemize Muhit ile başlıyoruz. Bölgede bu zamana kadar Adapark, Mahalle İstanbul ve Lavender ile 1700 bağımsız bölümü konut alıcılarıyla buluşturduk. Muhit projemizi ‘Çocuğunuz hayata 1-0 önde başlasın’ sloganıyla satışa çıkardık. Az katlı mimarisi, geniş iç avlusu ve çocuklar için hazırlanmış kocaman bahçesi ile çocuklu aileler keyifle zaman geçirebilecek” dedi.

Muhit, Sancaktepe’nin en önemli ulaşım aksları üzerinde yer alıyor. Yavuz Sultan Selim Köprüsü’ne, Sabiha Gökçen Havalimanı’na, TEM Otoyolu ve E-5 bağlantı yollarına yakın mesafede bulunan proje, Üsküdar-Sancaktepe metrosunun Abdurahmangazi Durağı’na çok yakın konumda bulunuyor. Avantajlı lokasyonunun yanı sıra projede müzik odası, koku odası, şifa odası gibi isimlendirmelerle niteliğine uygun bitkilendirilmiş, peyzaj içerisinde farklı noktalarda konumlandırılmış altı adet açık hava dinlenme alanı yer alıyor. 

Düzenleyen:  - Ekonomi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...