Sivas'ta sürücülere 33 bin lira ceza kesildi

Düzenleyen:
Sivas'ta sürücülere 33 bin lira ceza kesildi

Ekonomi Haberleri

Sivas'ta emniyet ve jandarmadan 38 personelin katılımıyla gerçekleştirilen ortak uygulamada, kurallara uymayan sürücülere toplam 33 bin 79 lira ceza kesildi.

Sivas'ta dün emniyet ve jandarmanın ortaklaşa gerçekleştirdiği 'Türkiye Güvenli Trafik Uygulaması' tamamlandı. Trafik kazalarının en aza indirilmesi, sürücülerin trafik kurallarına uyma düzeylerinin daha üst seviyeye çıkarılması amaçlanan denetimlerde il merkezi 2, ilçelerde 6 denetim noktası olmak üzere toplam 8 denetim noktasında 8 ekip 20 trafik polisi ve 8 ekip 18 jandarma trafik personelinin katılımıyla toplamda bin 229 araç kontrol edildi. 153 ceza maddesinden 33 bin 79 lira trafik idari para cezası uygulanarak 16 araç trafikten men edildi. 1 sürücünün alkollü araç kullanması nedeniyle sürücü belgesi 2 yıl süre ile geçici olarak iptal edilirken, araması olan 1 kişi yakalanarak ilgili birime teslim edildi.

Düzenleyen:  - Ekonomi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...