Mercedes’ten 1.200 kız öğrenciye burs

Düzenleyen:
Mercedes’ten  1.200 kız  öğrenciye burs

Ekonomi Haberleri

Mercedes-Benz Türk Direktörler Kurulu Başkanı Süer Sülün “Her Kızımız Bir Yıldız” projesine 2004’te 200 öğrenciye burs vererek başladıklarını, bugün yaklaşık 1.200 öğrenciye burs verdiklerini bildirdi.

Mercedes-Benz Türk Direktörler Kurulu Başkanı Süer Sülün “Her Kızımız Bir Yıldız” projesine 2004’te 200 öğrenciye burs vererek başladıklarını, bugün yaklaşık 1.200 öğrenciye burs verdiklerini bildirdi. Süer Sülün, proje kapsamında düzenlenen “Yaz Buluşması”nda yaptığı konuşmada “Bizi ayrıca mutlu eden konulardan bir tanesi, mavi yaka çalışanlarımızın yüzde 10’unun bu projeden burs almış kızlarımızdan olması” dedi. Sülün, şunları kaydetti: Her Kızımız Bir Yıldız kurumsal sosyal sorumluluk projemize verdiğimiz desteğin her geçen yıl gelişerek daha uzun yıllar devam edeceğini bilmenizi isterim. Sevgili kızlarımız, azminiz ve başarılarınız ile gurur duyuyoruz. Gelecekte topluma önemli katkılarınız olacak. Biz buna inanıyoruz. Sizlerin de kendinize güvenmenizi, zorluklarla mücadele etmenizi ve toplumda hak ettiğiniz yere gelebilmenizi diliyoruz. Mercedes-Benz Türk olarak, yetişmenizde az da olsa bir katkımız oluyorsa ne mutlu bize...

 

Düzenleyen:  - Ekonomi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...