Eski Bakan İmren Aykut, Sarıeroğlu’nu ziyaret etti

Düzenleyen:
Eski Bakan İmren Aykut, Sarıeroğlu’nu ziyaret etti

Ekonomi Haberleri

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide Sarıeroğlu, Türkiye’nin ilk Çalışma Bakanı İmren Aykut’u makamında ağırladı.

Bakan Sarıeroğlu, kendisinden 26 yıl önce aynı görevi yürüten İmren Aykut’u makamında kabul etti. Eski Bakan İmren Aykut’u bakanlık girişinde karşılayan, ziyaretleri için teşekkür eden Sarıeroğlu “Yaklaşık bir aydır şahsıma tevdi edilen görevimi sürdürmenin onurunu yaşıyor, milletimize lâyık olmak için ilk andan itibaren var gücümüzle çalışıyoruz. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı vatandaşlarımızın tamamına hizmet götüren büyük bir kurum. Önümüzde ülkemiz için, milletimiz için atılacak çok adım var. İlk günden bu yana eksik etmediğiniz desteğiniz için teşekkür ediyorum. Tecrübelerinizden faydalanmak şahsıma güç veriyor. Nazik ziyaretiniz için teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.
21 Aralık 1987 ile 23 Haziran 1991 tarihleri arasında bu görevi sürdüren İmren Aykut ise, “Büyük bir onurla görev yaptığım Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı’na getirilmeniz bizleri oldukça gururlandırdı. Gerçekten sorumluluğu çok büyük bir Bakanlık. Destek olmak için daima yanınızda olacağız” diye konuştu. Sarıeroğlu, aracına kadar uğurladığı İmren Aykut’u, 20 Temmuz 2017 tarihinde bakanlık görevini devralmasının ardından Basına kapalı gerçekleşen görüşmenin ardından Aykut’u aracına kadar uğurladı.

DAVETE İCABET
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Sarıeroğlu, 20 Temmuz 2017 tarihinde bakanlık görevini devraldıktan sonra telefonla görüştüğü İmren Aykut’u Bakanlığa davet etmişti. Davete icabet eden Aykut “Daima yanınızda olacağız” dedi.

 

 

Düzenleyen:  - Ekonomi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...