Türk firmasına büyük onur! Gayrimenkulün Oscar’ına aday

Düzenleyen:
Türk firmasına büyük onur! Gayrimenkulün Oscar’ına aday

Ekonomi Haberleri

Royal Group, dünyanın en prestijli emlak ödülleri olan International Property Awards’da (Uluslararası Gayrimenkul Ödülleri) Türkiye’yi temsil edecek.

Sadece en iyilerin yarıştığı ve uluslararası arenada büyük yankı bulan törenlerin bu seneki adresi İngiltere olacak. Türkiye’yi Sky Blue Rezidance ve Royal Garden Kartal ile temsil eden Royal Group, 7 farklı kategoride yarışacak. Royal Group Yönetim Kurulu Başkanı Tolga Çehreli, geçtiğimiz yıl 103 ülkenin katılımıyla gerçekleşen ve toplamda 10 milyar TL değerinde projenin dahil olduğu gecenin küresel medyadaki değerinin ise 100 milyon sterlini aştığı bilgisini verdi. Çehreli “Bu bizler için uluslararası çapta önemli bir tanıtım imkanı demek. Gayrimenkul alanında yaşanan bu atakları hem firmamız hem de ülkemiz için getirileri olan artılar olarak görüyoruz. Geceyle ilgili tek temennimiz ise ödülü ülkemize getirmek” dedi.

 

Düzenleyen:  - Ekonomi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...