Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Başkan Ali Yalçın’dan Sarıeroğlu’na teşekkür

Düzenleyen:
Başkan Ali Yalçın’dan Sarıeroğlu’na teşekkür

Ekonomi Haberleri

Çalışma Bakanı Sarıeroğlu’nun sendikacılık kökenli olduğunu belirten Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın da Sarıeroğlu’na katkılarından dolayı teşekkür etti.

Yüzde 25 oranındaki artışın önemine değinen Yalçın “Sendikacılık birikimini uzlaşmayla sonuçlandırmaya odaklayan Sayın Bakan’a huzurunuzda teşekkür ediyorum. Birikimi, sendikacılık noktasındaki tecrübesi bizim işimizi masada kolaylaştırmıştır. Sayın Bakanımız belki sendikacılık kökenli olmasaydı işimiz daha zor olabilir, belki masadan bağıtlanma çıkmayabilirdi. Karşılıklı imzalayacağımız toplu sözleşme sürecine çok önemli katkılar olmuştur. Yüzde 25 oranında artış, ilk teklife göre önemliydi. Kamu görevlilerine 2 yıl için zam oranında, teklifte yüzde 40 artırım sağlanmıştır. Gelinen noktada bu mutabakatın ortaya çıkmış olması son derece önemlidir” diye konuştu. 

 

 

 

 

Düzenleyen:  - Ekonomi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...