İstanbul'da 4 milyarlık sofra kuruluyor

Düzenleyen:
İstanbul'da 4 milyarlık sofra kuruluyor

Ekonomi Haberleri

Dünyanın en önemli gıda fuarlarından biri olan CNR Food İstanbul, 20-23 Eylül tarihleri arasında kapılarını ziyaretçilere açıyor.

İstanbul Hububat Bakliyat Yağlı Tohumlar ve Mamulleri İhracatçıları Birliği ve Ev Dışı Tüketim Tedarikçileri Derneğinin iş birliği ile gerçekleştirilen fuara 85 ülkeden, 65 bin ziyaretçinin katılması bekleniyor. Ayrıca fuar kapsamında 4 milyar dolar ihracat yapma potansiyeline sahip 500 firmanın yer alacağı ‘Alım Heyetleri B2B Eşleştirme Programı’ düzenlenecek. Dünyanın en önemli şekerleme firmalarından olan ve Peru’nun Şeker Kralı olarak bilinen Raul Rojas’ın firması Waykis Sunqu Sac ve Arap yarımadasında 350’den fazla mağazasıyla faaliyet gösteren Bahreyn’in en büyük gıda zinciri Jawad Business Group CNR Food da Türk firmalarıyla buluşacak. Fuara katılacak diğer dev kuruluşlar arasında Suudi Arabistan menşeli Balsharaf Group, Tacikistan firması Tajero LLC ve Avrupa, Amerika, Afrika ve Asya’ya yıllık 18 bin konteynerlik gıda dağıtımı yapan Elamer SA yer alıyor. 

Düzenleyen:  - Ekonomi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...