Evi şimdi al, 2019’da ödemeye başla

Düzenleyen:
Evi şimdi al, 2019’da  ödemeye başla

Ekonomi Haberleri

25’e yakın firmanın 22 projeyle destek verdiği “Şimdi Al 2019’da Öde” kampanyası ile konut sahibi olmak isteyenlere yüzde 5 peşin, yüzde 15’i 12 ay sonra ve yüzde 80 kredi imkânı sunuluyor

Ömer TEMÜR - Gayrimenkul sektöründe üçüncü konut seferberliği başladı. Emlak Konut GYO öncülüğünde gerçekleştirilen “Şimdi Al 2019’da Öde” kampanyası kapsamında vatandaşlar markalı konut projelerinden ucuzu lüks daire alma fırsatı yakalayacak. 15 Eylül - 31 Ekim tarihleri arasında geçerli olacak kampanyaya Sur Yapı, Teknik Yapı, Dap Yapı, Tahincioğlu, Özak, Yenigün, Ziylan, Gül İnşaat, Yeni Yapı, Başyapı, Solar Yapı, İntes, Cihan İnşaat, Eltes inşaat ve Siyah Kalem’in de aralarında bulunduğu 25’e yakın firma 22 projesi ile destek veriyor. Kampanya ile daire sahibi olmak isteyenler KDV dahil satış fiyatının yüzde 5’i peşin, yüzde 15’i satış tarihinden itibaren 12. ayda veya teslim tarihinde ara ödemeler şeklinde yapabilecek. Kalan yüzde 80’lik kısmı için ise İş Bankası, QNB Finansbank, Akbank, Yapı Kredi ve Vakıf Katılım bankalarından kredi kullanabilecek. Kredi taksit ödemeleri Ocak 2019’da başlayacak kampanya, ev sahibi olmak isteyenlerin hayalini gerçekleştirmelerinde de büyük avantaj sağlayacak. 

2.800 LİRADAN BAŞLIYOR 
Emlak Konut GYO Genel Müdürü Murat Kurum geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen Dubai Cityscape Global 2017 Fuarı’nda Emlak Konut’un tüm projeleriyle kampanyada yer aldığını açıklamıştı. Kurum kampanyaya dair şu bilgileri verdi: Kampanya kapsamında bugünden konut alıyorsunuz, ödemelere ise 2019’da başlıyorsunuz. Projelerimizde metrekare fiyatı 2 bin 800 liradan başlıyor. Daire alanlar en az yüzde 15-20 avantajlı olacak. Bu yatırımcılar için son fırsat olacak. Fiyatlar şu anda çok düşük seviyede. Bunun altına inmez.

Destek veren projeler 
- Büyükyalı
- Semt Bahçekent
- Ebruli Ispartakule
- Evora Denizli
- Yeniköy Konakları
- Tual Bahçekent
- Koordinat Çayyolu
- Sofaloca
- Karat 34
- Tual Adalar
- Nidapark 
Kayaşehir 
- Nidapark Küçükyalı
- Nidapark İstinye
- Evvel-Adım 
İstanbul
- Avrupark 
- Avrupark Hayat
- Validebağ
- Köy
- İstmarina
- Temaşehir
- Avangart
- Park Mavera 

 

Düzenleyen:  - Ekonomi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...