Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

İş dünyası New York’ta buluşuyor

Düzenleyen:
İş dünyası New York’ta buluşuyor

Ekonomi Haberleri

ABD’nin finans, medya, teknoloji, inşaat ve emlak sektöründen önde gelen temsilcileri, MÜSİAD’ın organize ettiği zirvede bir araya gelecek

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) ABD şubesi, Birleşmiş Milletler (BM) 72. Genel Kurulu haftası kapsamında, New York’ta bir iş dünyası zirvesine ev sahipliği yapacak. Toa Consulting firmasının çözüm ortaklığı yaptığı zirvede; ABD’nin finans, medya, teknoloji, inşaat ve emlak sektöründen önde gelen temsilcileri bir araya gelecek. 20 Eylül’de gün boyunca devam edecek olan oturumlarda, 30’a yakın üst düzey konuşmacı ağırlanacak. Zirvede, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci’nin yanı sıra Fransa, İtalya, Azerbaycan, Makedonya, S. Arabistan gibi farklı ülkelerin temsilcileri de birer konuşma yapacak. MÜSİAD ABD Başkanı Mustafa Tuncer, uzun süreli bir çalışmanın sonucunda New York’ta ilk defa yapılacak zirveye destek olmaktan büyük mutluluk duyduklarını söyledi. Dünyanın finans merkezi New York’ta uluslararası kimliği olan bir iş zirvesinin yapılmasının çok önemli olduğunu belirten Tuncer, özellikle zirvenin tüm dünya liderlerinin burada olduğu bir dönemde gerçekleştiriliyor olmasının altını çizdi.

 

Düzenleyen:  - Ekonomi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...