HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Ayazağa’da dönüşüm Vadikoru ile hızlanıyor

Düzenleyen: /
Ayazağa’da dönüşüm Vadikoru ile hızlanıyor
Yatırım, Ayazağa, Vadikoru, İstanbul’un İlk Havarayı, Haber

Ekonomi Haberleri

200 milyon TL’lik yatırım ile Ayazağa’da hayata geçirilen sanayi alanı dönüşüm projesi Vadikoru, İstanbul’un ilk havarayına komşu yatırımları arasındaki yerini alacak

Ö. Faruk Bingöl İSTANBUL - Gayrimenkul sektöründe geliştirdiği nitelikli projelerle öne çıkan Invest İnşaat, yeni projesinin tanıtımını gerçekleştirdi. Tasarımı, mimarisi ve konumu itibarıyla farklı bir proje olan Vadikoru, Ayazağa’da Belgrad Ormanlarının sınırında yer alıyor. Proje, 3 blok konut, 2 blok ofis ve bunların tabanını oluşturan ticari birimlerden oluşuyor. 200 milyon TL yatırım bedeliyle hayata geçirilen projede 242 konut, 84 ofis ve 12 bağımsız ticari ünite bulunuyor. Invest İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Bahattin Uçar “200 milyon TL’lik yatırım ile sanayi dönüşümü olarak geliştirdiğimiz Vadikoru, Ayazağa’nın yeni ve özel bir değeri olarak yerini alacak. Ayazağa bölgesi; Levent, Maslak, Nişantaşı gibi İstanbul’un merkezi noktalarının alternatifi niteliğinde konumlanıyor. Bugün çevrede faaliyet gösteren sanayi alanları dönüşüme tabi tutuluyor. Ayazağa’nın geleceğine ve potansiyeline inanıyoruz. Sektördeki yatırımlarımızın büyük kısmını Ayazağa ve çevresinde yoğunlaştırdık” dedi.
Ayazağa’da dönüşüm Vadikoru ile hızlanıyor
MERKEZÎ KONUMDA

Bölgedeki ilk yatırımları olan Vadistanbul ile Türkiye’nin en büyük sanayi dönüşümünü geliştirdiklerini anlatan Bahattin Uçar, şöyle devam etti: Yeni projemiz Vadikoru ile yatırımlarımıza yeni halka ekliyoruz. Üç tarafı Belgrad Ormanları ile çevrili olan projemizi, 20 bin metrekare arsa üzerinde hayata geçiriyoruz. Toplam inşaat alanı 85 bin metrekare olan Vadikoru projemiz, Türkiye’nin önemli mimari ofislerinden İki Design’ın da kurucusu olan Murat Kader tarafından tasarlandı. Vadikoru, bölgenin sanayi görünümünden kurtularak modern şehir hayatının bir parçası olmasını sağlayacak olan projelerin başında yer alıyor. Tabiat ve şehir hayatı arasında modern bir köprü olan projemiz, Anadolu ve Avrupa yakasındaki merkezi bölgelerden hemen ulaşılabilir bir konumda yer alıyor. Burada, şehir hayatının içinde, şehirden uzak bir hayat sunuyoruz.

Proje havaraya komşu
Vadikoru, İstanbul’un iş merkezi olarak öne çıkan Maslak’ın komşusu konumundaki Ayazağa bölgesinde, Türk Telekom Stadyumu ve Seyrantepe Metrosu’na, Invest İnşaat’ın da yatırımcısı olduğu havaray ve Vadistanbul AVM’ye 300 metre uzaklıkta yer alıyor. Bunun yanında Vadikoru, İstinye sahiline 5 km, Göktürk’e 7 km, Maslak’a ise 3 km uzaklıkta bulunuyor. Projenin, 2019 yılında teslim edilmesi öngörülüyor.

Metrekare fiyatı 8 bin TL
Vadikoru’da 1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçenekleri bulunuyor. Daireler, 67 metrekare ile 190 metrekare arasında değişen büyüklüklere sahip. Metrekare fiyatları ise lansmana özel 8 bin TL olarak belirlendi. Projede geniş cam yüzeyler, hem manzara hâkimiyetine imkân verecek hem de güneş ışığının daha çok içeriye girmesini sağlayarak. Enerji tasarrufuna ve dolayısıyla çevreye de katkı sağlayacak. Ofis bloklarında her kat 6 bağımsız bölümden oluşacak. Ofisler, 133 ve 257 metrekare aralığında... Yola cepheli ticari birimlerinde ise, 278 metrekare ile 1.484 metrekare aralığında seçenekler bulunuyor. Vadikoru ofisleri, 3 bin dolar metrekare fiyatıyla satışa sunuluyor. Belgrad Ormanı’yla çevrili konumunun yanı sıra 6 bin 500 metrekare peyzaj ve sosyal yaşam alanına sahip Vadikoru; açık-kapalı otopark, hamam, sauna, fitness salonu, yüzme havuzu, basketbol ve voleybol sahasıyla yürüyüş alanları ve çocuk oyun alanlarına sahip...

 

 

Düzenleyen:  - Ekonomi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...