Atakent’e 250 milyon lira yatırımla ‘Bulvar’

Düzenleyen:
Atakent’e 250 milyon lira yatırımla ‘Bulvar’

Ekonomi Haberleri

Maksem ve Oğuzkağan ortaklığıyla hayata geçirilen Bulvar Atakent; düzenlenen basın toplantısında firma ortaklarından Erdoğan Bayraktar’ın katılımıyla lanse edildi.

İstanbul’un en hızlı değer kazanan bölgelerinden Atakent’te (Halkalı) yükselen Bulvar Atakent, 250 milyon TL yatırımla inşa ediliyor. Stüdyo ve 1+1 dairelere yer verilmeyen projede tamamı geniş ve ferah kullanım alanlarına sahip daireler bulunuyor. 22 bin 274 metrekare arsa üzerine inşa edilen proje Bulvar Atakent’te 391 konut ve günlük alışveriş ihtiyacını kolaylaştıran 26 ticari ünite ve 1 adet kreşe yer veriliyor. Projede dairelerin metrekaresi 4 bin 300 TL’den başlayan fiyatlarla alıcı buluyor. Şirket bünyesinde 10 farklı vade farksız taksitlendirme veya 120 aya kadar anlaşmalı bankalar aracılığıyla kredi kullanılan projede lansman dönemine özel ödeme planları da sunuluyor. Aile yaşamının ihtiyaçları göz önünde bulundurularak geliştirilen Bulvar Atakent’te büyüklükleri 110 ile 184 metrekare arasında değişen 2+1, 3+1 ve 4+1’den oluşan daire tipleri yer alıyor.  

2018’de teslim edilecek
Kaba inşaatın tamamlandığı projede, daire teslimleri 2018 Ağustos’ta başlayacak. Atakent’in merkezinde konumlanan proje, Atatürk Havalimanı’na 10 dakikalık mesafede bulunuyor. Yavuz Sultan Selim Köprüsü ve 3. havalimanına bağlantı yoluna da yakın bir noktada yer alan proje, Metro hattına yakınlığıyla da avantajlı bir konuma sahip.

 

Düzenleyen:  - Ekonomi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...