HDI Sigorta’dan Giresun’a basketbol ve futbolda destek

Düzenleyen:
HDI Sigorta’dan Giresun’a basketbol ve futbolda destek

Ekonomi Haberleri

TÜRK sporuna en çok destek veren sigorta şirketlerinden biri olan HDI Sigorta, Giresunspor’un futbol ve Yeşilgiresunspor’un basketbol takımına da sponsor oldu.

1965 yılında kurulan GiresunSpor, TFF 1. Lig’de başarılı bir performans sergiliyor. 2006 yılında kurulan Yeşilgiresunspor ise, Türkiye Tahincioğlu Basketbol Ligi’nde mücadele ediyor. Takımların forma sponsorluğunu üstlenen HDI Sigorta’nın Genel Müdürü Ceyhan Hancıoğlu, konuyla ilgili şu açıklamalarda bulundu: “Şehir kulüplerimize desteğimiz sürüyor. Amacımız sporcularımıza ve ülkemize, ulusal ve uluslararası arenalarda hak ettikleri galibiyetlere ulaşmaları için destek olabilmek. Bunun yanı sıra, başarı için uğraş veren takımlarımızı ve sporcularımızı risklere karşı güvence altına almak. HDI Sigorta olarak Türk sporunun ve sporcusunun her zaman yanındayız.” 
HDI Sigorta, bu yıl ayrıca Türkiye Basketbol Federasyonu, Fenerbahçe, Galatasaray Spor Kulübü, Bursa BB Spor Kulübü Derneği, Anadolu Efes Spor Kulübü Derneği,  Altay Spor Kulübü, Erzurumspor  ile reklam ve sponsorluk anlaşmaları imzaladı.

 

Düzenleyen:  - Ekonomi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...