HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Turkcell Gelibolu Maratonu’nda geri sayım başladı

Düzenleyen: /
Turkcell Gelibolu Maratonu’nda geri sayım başladı
Turkcell Gelibolu Maratonu, Haber

Ekonomi Haberleri

‘Barış için Koşuyoruz’ sloganıyla bu sene üçüncüsü düzenlenecek Turkcell Gelibolu Maratonu 1 Ekim Pazar günü dünyanın en önemli tematik parkurlarından biri olarak kabul edilen Gelibolu Tarihi Yarımadası’nda gerçekleşecek. Türkiye’nin tek ‘Barış’ temalı maratonunda yer almak isteyenler için kayıtlar devam ediyor. Katılımcılar www.gelibolumaratonu.com adresinden 30 Eylül’e kadar koşuya kayıt yaptırabilecek.

Turkcell’in isim sponsorluğunda bu yıl üçüncüsü düzenlenecek, Türkiye’nin ‘Barış’ temalı ilk maratonu Turkcell Gelibolu Maratonu, ‘Barış için Koşuyoruz’ sloganıyla 1 Ekim Pazar günü gerçekleştirilecek. Son iki senede olduğu gibi yine Gelibolu Yarımadası’nın tarihi noktalarında koşulacak olan maraton için son haftaya girildi. Turkcell Gelibolu Maratonu’nda yer almak isteyen sporseverler kayıtlarını, 30 Eylül Cumartesi gününe kadar www.gelibolumaratonu.com internet sitesi üzerinden veya maraton fuarındaki kayıt stantlarından gerçekleştirebilecek.

Dünya Şampiyonu Mizgin de koşacak

Katılımcılar maraton, yarı maraton, 10 km koşusu ve 5 km halk koşusu olmak üzere 4 kategoride bu maratona dahil olabilecekler. Tüm kategorilerdeki koşular, Çanakkale Şehitler Abidesi’nin de yer aldığı, Morto Koyu’ndan başlayıp yine Morto Koyu’nda noktalanacak. Ana maraton sonrasında tüm yarışmacıların ve halkın katılımı ile ödül töreni saat 13:00’de gerçekleştirilecek.
Turkcell Gelibolu Maratonu’na bu sene Dünya Şampiyonu atletimiz Mizgin Ay, radyo programcısı Kadir Çöpdemir, eski futbolcu Pascal Nouma, sunucu Burcu Esmersoy ve Ceyhun Yılmaz da katılacaklar.

Barış Ormanı büyüyor

Geçen sene Çanakkale’ye Mektuplar Projesi’ndeki cevaplanmış mektuplara verilen yanıtlar ve Turkcell Gelibolu Maratonu’nda yer alan katılımcılar anısına dikilen fidanlarla oluşturulan Turkcell Barış Ormanı, bu sene biraz daha büyüyor. Geçen sene Güzelyalı Bölgesi’nde çıkan yangında büyük hasar gören çamlık bölgeye 10 bin fidan dikilerek oluşturulan Turkcell Barış Ormanı’na 10 bin fidan daha dikilecek. Ayrıca, Morto Koyu’na dikilen sembolik fidanın yanına 3. Turkcell Gelibolu Maratonu’nda bir fidan daha dikilecek.

Fuarda Pamela konser verecek

Dünyanın en önemli tematik parkurlarından biri olarak kabul edilen Gelibolu Tarihi Yarımadası’nda yapılacak organizasyonun öncesinde klasikleşen Maraton Fuarı, bu yıl 17burda AVM’de gerçekleştirilecek. 28-30 Eylül tarihleri arasındaki fuarda, halkı eğlenceli aktiviteler bekliyor. Katılımcılar ise yarış kitlerini bu fuardan temin edecekler. Fuarın yıldızı ise Pamela Spence olacak. Başarılı şarkıcı, 30 Eylül Cumartesi günü, fizy konserleri çerçevesinde, fuar alanında konser verecek. Pamela’nın konseri saat 20.00’de başlayacak.

Mobil Ödeme ile kayıt imkanı

‘Barış’ temalı Turkcell Gelibolu Maratonu’nda bu sene bir yeniliğe daha imza atılacak. Bu önemli organizasyonda yer almak isteyen katılımcılar, maraton ücretini Turkcell Mobil ödeme kullanarak yapabilecekler. Bu sayede sporseverler, sadece cep telefonu numaralarıyla, kredi kartı ya da nakde ihtiyaç olmadan kolay ve güvenli bir şekilde kayıtlarını tamamlayabilecek. Bu sayede maraton kayıt bedeli faturalı hatlar için Turkcell faturalarından, faturasız hatlar için TL bakiyelerinden düşecek.

Koşarken fizy yanında

Turkcell Gelibolu Maratonu’na katılacakları bu sene bir sürpriz daha bekliyor. Bu sene maraton için Turkcell’in yeni nesil anlık mesajlaşma uygulaması BİP’te özel bir kanal açıldı. Katılımcılar bilgi akışını bu kanal üzerinden takip edebilecekler. Ayrıca Turkcell, sporcular için Türkiye’nin en zengin müzik arşivlerinden birine sahip dijital müzik platformu fizy’de, geçen yıl olduğu gibi ‘Turkcell Gelibolu Maratonu Playlist’leri oluşturdu. Koşucuların parkurun keyfini müzik eşliğinde çıkarmaları için maratona katılanlara özel kulaklıklar dağıtacak ve koşuculara ücretsiz fizy tanımlayacak olan Turkcell, biri yabancı bir de yerli olmak üzere iki playlist hazırladı.

Düzenleyen:  - Ekonomi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...