Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Bakan Albayrak'ın sözleri Yunan basınında

Düzenleyen:
Bakan Albayrak'ın sözleri Yunan basınında

Ekonomi Haberleri

Enerji Bakanı Berat Albayrak'ın 8. Türkiye Enerji Zirvesi'nde yaptığı "Akdeniz'de ve Karadeniz'de doğalgaz araması yapacağız" açıklamasını Yunan basını gündeme taşıdı

8. Türkiye Enerji Zirvesi'nde konuşan Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, önce Akdeniz'de sonra da Karadeniz'de kararlı bir şekilde petrol ve doğalgaz çalışmalarının yapılacağını ilk sondajın da 2018 yılında yapılacağını söyledi.
 
BAKANIN SÖZLERİ YUNAN MEDYASINDA
"Sonrası ya nasip. Tüm çalışmaları bilimsel olarak yapacağız." diye konuşan Bakan Albayrak'ın sözleri, Yunan medyasında geniş yer buldu.
 
 
"YUNANİSTAN'I TAHRİK EDİYOR"
Ülkede yayın yapan "Dimokratia" gazetesinde çıkan haberde Türkiye'nin enerji bakanı aracılığıyla Yunanistan'ı tahrik ettiği ifade edildi: "Ankara, bu kez "Sultan" aracılığıyla değil, bakan olan Erdoğan'ın damadı aracılığıyla tahrikte bulunuyor!"
 
Bakan Albayrak'ın sözleri Yunan basınında
 
TÜRKİYE'NİN NİYETİ BELLİ
Bakan Albayrak'ın "Türk ve Kıbrıs sularında 'kuyular' açmaya başlayacağız." sözlerini haberine taşıyan Yunanlılar, Ankara yönetiminin niyetinin açık bir şekilde belli olduğunu yazdı.
 
Düzenleyen:  - Ekonomi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...