Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Gaziosmanpaşa tünel projesi ile trafik rahatlayacak (Gaziosmanpaşa tüneli nerede, güzergahı)

Düzenleyen:
Gaziosmanpaşa tünel projesi ile trafik rahatlayacak (Gaziosmanpaşa tüneli nerede, güzergahı)

Ekonomi Haberleri

Gaziosmanpaşa ile Eyüp arasında trafiği rahatlatacak proje, hayata geçiriliyor.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Gaziosmanpaşa Belediyesi iş birliğiyle Gaziosmanpaşa’da trafik sorununa çözüm getiren projelerden birisi daha hayata geçiriliyor. Bu kapsamda Gaziosmanpaşa ile Eyüp arasında özellikle mesai başlangıç ve bitiş saatlerinde yoğunlaşan trafiği rahatlatacak karayolu tünelinin yapımına başlandı.

İstanbul’un en yoğun ilçelerinden biri olan Gaziosmanpaşa’da trafik akışını rahatlatmak ve ulaşıma alternatif yollar kazandırmak için çalışmalar tüm hızıyla sürüyor. Bu kapsamda, İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Gaziosmanpaşa Belediyesi iş birliğiyle trafik sorununa çözüm getiren projelerden birisi daha hayata geçirilerek karayolu tünellerine bir yenisi daha ekleniyor.

Gaziosmanpaşa tünel projesi ile trafik rahatlayacak (Gaziosmanpaşa tüneli nerede, güzergahı)

PROJEMALİYETİ 15 MİLYON LİRA

Yapımına başlanan tünel, Gaziosmanpaşa Caddesi ile Silahtarağa Caddesi’ni birbirine bağlayacak. Hali hazırda Eyüp üzerinden gelen araçlar ilçe meydanına girmek zorunda kalarak hem yolu 2 kilometre uzatmış hem de trafikte zaman kaybı yaşamış oluyor.

Yapılacak tünelle birlikte bu yol 150 metreye kadar düşecek ve vatandaşlar Gaziosmanpaşa Caddesine trafiğe takılmadan rahatça ulaşabilecek. Çalışma, 75 metresi tünel geçit olmak üzere 200 metrelik karayolunu kapsıyor. Proje maliyeti 15 Milyon TL olan tünelin, 180 günde tamamlanması planlanıyor.

"VATANDAŞLARIMIZ ZAMANINI TRAFİKTE GEÇİRMEYECEK"

Gaziosmanpaşa’nın çok yoğun bir ilçe olduğuna dikkat çeken Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, “İlçemizdeki trafik yoğunluğunu rahatlatma yönünde çalışmalarımız sürüyor. Vatandaşlarımızın gününün çoğunu trafikte geçirmemesi için uğraş veriyoruz. Bu anlamda Gaziosmanpaşa Caddesi’nden Silahtarağa Caddesi’ne uzanan karayolu tünelimizin inşaatına başladık. İnşallah en kısa sürede tamamlayarak halkımızın kullanımına açacağız. Bölgemizdeki trafiği azaltarak vatandaşlarımızın zamandan tasarruf etmesini de sağlamış olacağız” dedi.

Düzenleyen:  - Ekonomi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...