İnternet üzerinden erken rezervasyona dikkat

İnternet üzerinden erken  rezervasyona dikkat

Ekonomi Haberleri

Türkiye Otelciler Birliği (TÜROB) Başkanı Timur Bayındır erken rezervasyon yapmak isteyen vatandaşları sahte internet sitelerine karşı uyardı.

Bayındır, bazı kötü niyetli siteler yüzünden geçen yıl çok mağduriyet yaşandığını belirterek özellikle çok ucuz fiyat verenlere ihtiyatla ve şüpheyle yaklaşılması gerektiğini ifade etti. “Fiyatları bizzat otellerden teyit ettirin” diyen Bayındır, erken rezervasyon kampanyalarının bugüne kadar “yabancıya ucuz, yerliye pahalı fiyat uygulanıyor” şikayetlerini de ortadan kaldırdığını söyledi. Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) Başkanı Başaran Ulusoy da, erken rezervasyon alışkanlığında artış ile birlikte geçen yıl 5 milyon seviyesinin yakalandığını belirterek, “Beklentimiz 2018 yılında erken rezervasyon kapsamında tatile çıkan vatandaş sayımızın 6 milyon seviyelerinde gerçekleşmesi yönünde. Bu bağlamda 2018 yılında da turizmde çift haneli büyüme hedefliyoruz” diye konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...