Kalpli pastayla dünyayı fethetti

Kalpli pastayla dünyayı fethetti

Ekonomi Haberleri

Kocaeli’nin Kartepe ilçesinde faaliyet gösteren firma; Almanya, Fransa ve İtalya’nın da aralarında bulunduğu 8 ülkeye, 1 milyon 100 bin adet kalp şeklinde pasta ihraç etti.

Şirketin Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Vuraloğlu, “Dondurulmuş pasta üretimi gerçekleştiren firmamızı 2011 yılında kurduk. Ürünler eksi 18 derecede bir yıl saklanabiliyor. 60’a yakın çeşidimiz var. 14 Şubat dolayısıyla ocak ayının ilk haftasından beri yoğun bir tempoda üretim yapıyoruz. Sevgililer Günü için 5’i Avrupa, 3’ü de Ortadoğu olmak üzere, toplam 8 ülkeden, 1 milyon 100 bin adet kalp şeklinde pasta siparişi aldık ve bunların tamamının sevkıyatını gerçekleştirdik. 2 kişilik pastalar 12-15 lira, 4 kişilik aileler için olanlar 25-30 lira, 6-8 kişilik pastaların fiyatları da 40-50 lira arasında değişiyor. 2018’de 2-2,5 milyon dolarlık ihracat hedefliyoruz” diye konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...