Yapı Kredi’ye 3 ödül birden

Yapı Kredi’ye 3 ödül birden

Ekonomi Haberleri

Yapı Kredi Private Banking, bankacılık ve finans dergilerinden Euromoney’nin geleneksel olarak gerçekleştirdiği Özel Bankacılık ve Varlık Yönetimi Anketi’nin sonuçlarına göre 3 farklı kategoride birincilik ödülüne layık görüldü.

Yapı Kredi Private Banking, “Özel Bankacılıkta En İyi Hizmet”, “Özel Bankacılıkta En İyi Filantropi Hizmeti” ve “Uluslararası Müşterilere En İyi Hizmet” kategorilerinde Türkiye birincisi seçildi. Yapı Kredi Genel Müdür Yardımcısı Serkan Ülgen, Yapı Kredi Private Banking’in, Türkiye’de ilk kez gayrimenkul, miras, vergi, eğitim, filantropi ve sanat danışmanlığı hizmetlerini hayata geçirdiğini belirtti. Ülgen, Yapı Kredi olarak Özel Bankacılık müşterilerinin tüm bankacılık işlemlerini, kendilerine özel olarak atanmış portföy yönetmenleriyle gerçekleştirdiklerini, aynı zamanda iştirakleri olan Yapı Kredi Portföy ve Yapı Kredi Yatırım aracılığıyla müşterilere entegre varlık yönetimi sunduklarını bildirdi.  

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...