Mazot Gübre Ödemeleri Ne Zaman Yapılacak | Çiftçilere mazot ve gübre desteği ödemeleri bugün başlıyor

Düzenleyen:
Mazot Gübre Ödemeleri Ne Zaman Yapılacak | Çiftçilere mazot ve gübre desteği ödemeleri bugün başlıyor

Ekonomi Haberleri

Mazot gübre ödemeleri ne zaman yapılacak? sorusu nihayet cevap buldu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın çiftçiler ile buluşmasında müjdesini verdiği mazot ve gübre desteği ödemeleri ile ilgili Bakan Fakıbaba, müjdeli haberi verdi.

Mazot gübre ödemeleri ne zaman yapılacak? ile ilgili aradıklarınız bu haberde. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın çiftçilerle buluşmasının ardından kısa bir süre sonra çiftçilere mazot ve gübre ödemeleri yapılacak. Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba, mazot ve gübre destekleme ödemelerinin ne zaman yapılacağını resmen açıkladı. Mazotun yarısını ödemeye başlıyoruz diyen Fakıbaba, bu ödemelerin bugün saat 18:00 itibarıyla yapılacağını duyurdu. İşte çiftçilere mazot ve gübre ödemeleri ile ilgili merak ettikleriniz. 

2,5 MİLYAR TL ÖDENECEK

Fakıbaba, "Çiftçilerimizin kullandığı mazotun yarısını ödemeye başlıyoruz. Mazot ve gübre desteklerini bugünden itibaren üreticilerimize ödemeye başlıyoruz. Bu kapsamda yaklaşık 2,5 milyar TL'lik ödeme gerçekleştireceğiz." dedi.,

SAAT 18:00'DE BAŞLAYACAK

Ödemelerin bugün saat 18.00'de başlayacağı ve gelen icmaller ile TC kimlik numaralarına göre gerçekleştirileceği bilgisini veren Fakıbaba, şöyle konuştu:

"Bu 2,5 milyar liralık destekle birlikte, 1 Ocak 2018 tarihinden bu yana çiftçilerimize toplam 4 milyar liralık destek ödemesi yapmış olacağız. Böylelikle 2018 yılı destekleme bütçesi olan 14,5 milyar liranın yüzde 28'ini ödemiş olacağız."

Düzenleyen:  - Ekonomi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...