Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

‘e-Dergi’ ile gazete ve dergiler cepte

‘e-Dergi’ ile gazete  ve dergiler cepte

Ekonomi Haberleri

Türk Telekom dijital hizmetlerine bir yenisini daha ekledi. Dijital okuma platformu ‘e-Dergi’ ile günlük gazete ve dergiler Türk Telekom mobil müşterilerine ücretsiz olarak sunulmaya başlandı.

Platformdan sadece Türk Telekom müşterilerinin değil tüm mobil operatör müşterilerinin de yararlanabildiğini belirten Türk Telekom Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Hakan Dursun, “ Türk Telekom e-Dergi uygulamasını, yüzlerce dergi ve gazeteyle milyonlarca okuyucuyu buluşturan bir platform olarak sunuyoruz. e-Dergi platformu ile Türkiye’nin dijital okuryazarlık oranını da artırmayı hedefliyoruz” dedi. Türk Telekom e-Dergi mobil uygulaması Android ve iOS uygulama marketlerinden ücretsiz olarak indirilebiliyor. Türk Telekom mobil müşterileri, kampanya ve tarifleri kapsamında e-Dergi uygulamasından ücretsiz yararlanabilirken diğer operatör müşterileri ise 13,99 TL’lik üyelik ücreti ödeyerek tüm yayınlara sınırsız erişim hakkı sağlayabiliyor.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...