Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Fatih ve Yavuz elektriklenecek

Fatih ve Yavuz elektriklenecek

Ekonomi Haberleri

BMC Yönetim Kurulu Başkanı Ethem Sancak, ülke savunmasında büyük rol oynayan araçları üretmekten gurur duyduğunu, bunların yüzde 100 yerli orana ulaşacağını ifade etti.

Türk Metal Sendikası ile BMC arasında imzalanan toplu iş sözleşmesinin imza töreninden sonra konuşan Sancak “Afrin’in kurtarılmasından ve toplu sözleşmeyi imzalamaktan dolayı çok mutluyum” dedi.
Önümüzdeki 3 yılda 5 milyar dolar ciro hedeflediklerini belirten Ethem Sancak, savunma sanayiinde ve kamyon üretiminde yeni markalarla milletin huzuruna çıkacaklarını belirterek “Nice Kirpilerimiz ve eserlerimiz olacak. Bu yıl 1 milyar dolar ciro yaptık. 3 yılda hedef  5 milyar dolar. Bu 4 milyar dolarla muazzam markalar üreteceğiz. Şu anda pasif bir savunma aracı olan Kirpi bir taarruz silahına dönüşecek. 5 tane kardeşi var onun. Amazonlar; Şahinler, Muranlar var. Havanlısı, makinalı tüfeklisi, sütre gerisinden atanır var. Fatihler, Yavuzlar gibi efsane kamyon markalarımız var. Onlar bu yıl bitmeden en yeni teknolojilerle yine huzurunuza çıkacaklar” ifadelerini kullandı. İstanbul İHA

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...