Esnafa kredi ve teşvik erişimi kolaylaşmalı

Esnafa kredi ve teşvik erişimi kolaylaşmalı

Ekonomi Haberleri

Türkiye Esnaf ve Sanatkârları Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken, “Esnaf ve sanatkarların mevcut meselelerin çözümlenmesi, kredi ve teşvik sistemlerinden etkin bir şekilde yararlanmaları bu kesimin gelişip güçlenmesi bakımından büyük önem taşımaktadır” dedi.

Palandöken “Esnaf ve sanatkârların mevcut problemlerinin çözümlenmesi, kredi ve teşvik sistemlerinden etkin bir şekilde yararlanmaları bu kesimin gelişip güçlenmesi bakımından büyük ehemmiyet taşımaktadır” ifadelerini kullandı.
Esnaf ve sanatkarların piyasada rekabet edebilmesi ve ayakta kalabilmeleri için sürekli olarak kendini yenilemesi ve teknolojiyi takip etmesi gerektiğinin kaydeden Palandöken “Ülkemizde esnaf ve sanatkarın finansal ihtiyaçlarının karşılanması denildiğinde ilk olarak akla Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifleri aracılığıyla kullandırılan Halk Bankası esnaf kredileri ve KOSGEB kredi faiz destekleri gelmektedir” açıklamasında bulundu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...