Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Eminevim ile 100 aile daha evine kavuştu

Eminevim ile 100 aile daha  evine kavuştu

EKONOMİ Haberleri

Türkiye’de 81 ilinde 100’ü aşkın şubesiyle şimdiye kadar 120.000’i aşkın kişiyi konut ve araç sahibi yapan Eminevim Sistemi bu sefer de Bursa’lıların tapu heyecanına ortak oldu.

Her ay farklı illerde konut tapusu teslim töreni düzenleyen Eminevim, Bursa'da gerçekleştirdiği törende 100 aileye tapularını teslim etti. Bursa’da bugüne kadar 5 bin 780 aileyi konut ve araç sahibi yaptıklarını belirten Emin Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Emin Üstün, "Eminevim Elbirliği Sistemi iştirakçilerin dayanışması ve gönül birliğinden oluşmuştur. Bu sistem ile kişiler, Tüm Türkiye’de bütçelerine göre istedikleri yerden ev sahibi olabilirler. Kredi geri ödemeleri oldukça yüksek, şu anda bu yolla ev almak iyice zorlaştı ve inşaat sektöründe doğal olarak durgunluk yaşanıyor. Eminevim sayesinde ayda ortalama 1.500 kişi konut sahibi oluyor ve bu durum pazara canlılık getiriyor. Bizim formülümüz dayanışma ve el birliği ile insanları ev ve otomobil sahibi yapmak” diye konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...