Genç girişimcilerden küresel marka çıkaracak

Genç girişimcilerden  küresel marka çıkaracak

EKONOMİ Haberleri

Kurduğu GirişimTürk şirketi ile genç girişimlere yatırım yapan Türkiye Genç İş Adamları Derneği Türkiye'den küresel ölçekte firmaların çıkmasına destek olacak.

Ekonomi Servisi

 TÜGİAD Başkanı Dr. Ali Yücelen, GirişimTürk şirketinin bugüne kadar 7 girişime yatırım yaptığını ve yatırım yapan ortakların 5 yılda 1’e 50 oranında kar edeceklerini beklediklerini açıkladı. GirişimTürk ile elde edilen başarıyı ve eksikleri analiz ettiklerini belirten Yücelen GirişimTürk 2 şirketini kurduklarını; hedefin küresel ölçekte büyüme potansiyeli olan Türk girişimcilerini desteklemek olduğunu söyledi. Yatırımcıların 5 yılda 1’e 50 oranında kar etmesinin beklendiğini ifade eden Yücelen sözlerine şöyle devam etti: “GirişimTürk olarak biz Anadolu topraklarından yetişen girişimcileri desteklemek üzere 2 yılda 240 proje dinledik. Amacımız bu toprakların çocuklarından bir UNICORN çıkmasına acizane katkıda bulunmak. Dinlediğimiz projelerden bazılarına yatırım yaptık, üyelerimiz bu projelere ve diğer projelere, ayrıca, bireysel yatırımlar da yaptılar. Bugün bir sanayi devi olmaz en az 2 nesil istiyor. Startup'lar arasından çok başarılı örnekler, çok daha kısa zamanda çıkabilir.”

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...