BIST
8718.11
%-1.25
(-110.59)
Dolar
32.3382
%0.17
(₺0.05)
Euro
35.211
%0.02
(₺0.01)
Sterlin
41.1759
%0.07
(₺0.03)
Altın
2471.937
%1.42
(₺34.61)
Bitcoin
$66311
%-1.42
Ethereum
$3438.1
%-1.9
AVAX
58.46
%-6.45
 - İstavritin fiyatını duyan koşup sıraya girdi!
15 saat 16 dakika önce

İstavritin fiyatını duyan koşup sıraya girdi! Kasa kasa balık kısa sürede tükendi

Rize’nin Pazar ilçesinde istavritin kilosu 25 TL’ye düşünce tezgahta kuyruk oluştu. Ucuza istavrit almak isteyenler balıkçı tezgahlarına akın ederken, kasa kasa istavrit kısa sürede tükendi. 
Ekonomi - Ekonomi
15 saat 24 dakika önce

İBB çalışanlarından 'düşük ücret' eylemi

İstanbul Enerji AŞ. çalışanları düşük ücret gerekçesiyle iş bırakma eylemi yapacaklarını duyurmalarının ardından harekete geçti. İşçiler, Saraçhane’deki İBB binası önünde eylem yaptı.
 - Emekliye yeni destek masada! Dikkat çeken 17 bin TL detayı
15 saat 31 dakika önce

Emekliye yeni destek masada! Dikkat çeken 17 bin TL detayı

Emeklilere yeni destekler için çalışmalarını sürdüren hükümet, hane geliri formülü üzerinde duruyor. Bu formüle göre hane geliri asgari ücretin altında kalan emeklilere yakıt, doğal gaz, elektrik, su ve gıda yardımı yapılacak. Düzenlemeden yararlanmak için emekli aylığı dışında bir gelirinin olmaması ve kirada oturulması şartı aranacak. Düzenlemenin hayata geçirilmesiyle emekli, dul ve yetim aylığı alan hanelerin toplam gelirleri 17 bin 2 lira seviyesine yükseltilecek.
 - Arnavutköy-İstanbul Havalimanı Metro Hattı yarın açılıyor
15 saat 42 dakika önce

Süre 8 dakikaya inecek! Arnavutköy-İstanbul Havalimanı Metro Hattı yarın açılıyor

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Arnavutköy-İstanbul Havalimanı Metro Hattı'nın yarın hizmete gireceğini açıkladı. Uraloğlu, "Arnavutköy'den İstanbul Havalimanı'na ulaşım 8 dakikaya düşecek" dedi.
Ekonomi - Ekonomi
16 saat önce

İGA'ya yeni ödül: Dördüncü kez 'yılın havalimanı' oldu

Dünya havacılık sektörünün farklı kategorilerinde ödüller verilen “Air Transport Awards”ta ödüllerinde, “Yılın Havalimanı” ödülü bu yıl da İGA İstanbul Havalimanı'na verildi. İGA bu yıl ödülü dördüncü kez almaya hak kazandı.
 - Kakao fiyatı çıldırdı! Çikolatanın tadı kaçıyor…
16 saat 4 dakika önce

Kakao fiyatı çıldırdı! Çikolatanın tadı kaçıyor…

Küresel ısınma, kakaoda geçen yıl rekolteyi en az yüzde 25 düşürdü. Bu yıl da rekoltede düşüş beklentisi sebebiyle fiyatlar üç ayda 4 bin dolardan 8 bin dolara çıktı. Türkiye’de de son bir yılda çikolata fiyatları yüzde 100’ün üzerinde artış kaydetti. Ocak ayında ithalat azalmasına rağmen, yüksek fiyatlar sebebiyle Türkiye’nin faturası dolar bazında son 1 yılda yüzde 65 arttı. Fiyat gelişmelerinin, bayram çikolatalarına da yansıması bekleniyor.
 - DOAS 2024 temettü ne zaman?
16 saat 37 dakika önce

Doğuş Otomotiv (DOAS) 2024 temettü ne zaman? Bir hisseye 41 TL verilecek

Borsada işlem gören Doğuş Otomotiv (DOAS) 2024 temettü ödemesi, bu yıl 19 Nisan tarihinde yapılacak. DOAS temettü olarak hisse başına 40,91 TL ödeme yapacak. 2023’te kârı 20 milyar TL’ye yaklaşan DOAS için hedef fiyatlar da yükseliyor. DOAS temettü ne zaman? DOAS temettü geçmişi… DOAS hissesine dair bütün gelişmeler haberimizde...
 - Bakan Şimşek bankacılara "faiz artırma" talimatı mı verdi?
17 saat 43 dakika önce

Bakan Şimşek bankacılara "faiz artırma" talimatı mı verdi? TBB'den açıklama var 

Türkiye Bankalar Birliği, Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek ile TBB Yönetim Kurulu'nun 12 Mart'ta bir araya geldiği iftar yemeğinin lüks bir restoranda yapıldığı ve Bakan Şimşek'in iftara katılan bankacılara "faiz artırma talimatı" verdiği yönündeki iddiaların gerçeği yansıtmadığını bildirdi.
Ekonomi - Ekonomi
17 saat 43 dakika önce

Japonlar ramazan pidesinin vazgeçilmezi Gökova sarı susamına hayran

Ramazan ayının vazgeçilmezi ramazan pidesine tat veren, simitten, tavuk yemeklerine, tahinden böreklere, kurabiyeye kadar çok geniş yelpazedeki gıda ürünlerine lezzet katan susam ihracatı en önemli gelir kaynaklarından biri oldu. Özellikle Japonlar Muğla’nın sarı susamına büyük talep gösteriyor.
 - Tezgahlar boş kaldı
17 saat 46 dakika önce

Balıkta Ramazan durgunluğu! Tezgahlar boş kaldı

Kocaeli'de Ramazan ayı dolayısıyla geçen yıl dolu olan tezgahlar bu yıl boş kaldı. Balıkçılar fiyatların ucuzluğuna rağmen ilginin azlığı nedeniyle durgunluk yaşandığını söyledi.
Sona Git
Döviz Çevirici