HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

2018'i teslim yılı ilan etti

Düzenleyen: /
2018'i  teslim yılı ilan etti
Nlogo, Haber

EKONOMİ Haberleri

2018'i teslim yılı ilan eden Özyurtlar Holding, 'NLogo İstanbul', ’Ncadde Hayat', 'NCadde Ottoman' ve 'NCadde Ateş Corner' projelerinin teslimlerini yıl sonuna kadar tamamlamayı planlıyor.

Firmanın 4 projesinde toplam 3 bin 628 daire yer alıyor. Ev sahibi olmayı kolay hâle getirmek için birçok avantaj sunduklarını belirten Özyurtlar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Özyurt, "2018'i teslim yılı ilan ettik ve bu yılın sonunda dört projemizin teslimini gerçekleştirmiş olacağız. 'NLogo' projemizde bin 800 dairenin teslimine başladık, 'NCadde Ottoman', 'NCadde Ateş Corner' ve 'NCadde Hayat', projelerinde ise kasım ve aralık aylarında teslimlerimizi tamamlayacağız. Bu projelerimizde 2018’de yaşam başlamış olacak. Bu dört projedeki dairelerimizi 'hemen taşın fırsatıyla konut alıcılarına sunuyoruz" dedi.
Toplam 3 etapta 7 blok halinde inşa edilen Nlogo İstanbul’da toplam 2 bin 679 daire ve 87 dükkandan oluşan ‘NCadde İstanbul’ yer alıyor. 'Nlogo İstanbul’da her etapta 1+0’dan 3+1’e farklı tip ve büyüklüklerde daireler bulunuyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...