Altın rekor kırmıştı, fiyatlar düştü | 31 Mayıs altın fiyatları (Çeyrek ne kadar)

Altın rekor kırmıştı, fiyatlar düştü | 31 Mayıs altın fiyatları (Çeyrek ne kadar)

EKONOMİ Haberleri

Düğün mevsimi yaklaşırken Altın fiyatları ne kadar oldu? sorusu arştırılmaya başlandı. 31 Mayıs Pazartesi sabahı altın yatırımcıları bu sorunun cevabını arıyor. Dün dolar kurundaki değer kayıplarının etkisiyle satış ağırlıklı bir seyir izleyen altının gram fiyatı düşüşle satılmaya devam ediyor. Çeyrek altın gram altın fiyatı bugün ne kadar oldu? Altın fiyatlarını sizler için derledik

Altın fiyatları son iki günü düşüşle kapattı. Altın uzmanları altın konusunda yorumda bulundu. AA Finans Analisti İslam Memiş, İtalya’da siyasi krizin derinleşmesinin İtalya devlet tahvili fiyatları ve avro/dolar paritesinde sert düşüşlere neden olduğunu belirterek, "Dün avro/dolar paritesi 1,1510 bandına, altının ons fiyatı 1.293 dolar seviyesine kadar geriledi. İtalya'da krizin derinleşmesi her ne kadar altının ons fiyatı için olumlu olsa da dolar endeksinin 95 seviyesine yükselmesi altını baskılamaya devam ediyor. Bu sebeple altının ons fiyatındaki yükselişler 1.306,5 dolar seviyesiyle sınırlı kaldı." değerlendirmesinde bulundu.

Küresel piyasalarda artan dolar talebinin altının gram fiyatında düşüşlerin sınırlı kalmasına neden olabileceğini ifade eden Memiş, teknik açıdan gram altında 188 liranın destek, 195 liranın ise direnç konumunda olduğunu söyledi. Memiş, bugün Almanya'da Tüketici Fiyat Endeksi ve ABD’de büyüme başta olmak üzere açıklanacak veriler ile siyasi gelişmelerin takip edileceğini kaydetti.

GRAM ALTIN FİYATI NE KADAR?

187,80 TL
187,97 TL

ÇEYREK ALTIN FİYATI NE KADAR?

300,48 TL
307,34 TL

CUMHURİYET ALTIN FİYATI NE KADAR?

1.240,00 TL
1.252,00 TL

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...