Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Sayısal Loto Sonuçları Öğren, bilet sorgula 9 Haziran | Sayısal Loto sonuçları tıkla öğren

Düzenleyen:
Sayısal Loto Sonuçları Öğren, bilet sorgula 9 Haziran | Sayısal Loto sonuçları tıkla öğren

EKONOMİ Haberleri

Sayısal Loto ne zaman, saat kaçta çekiliyor sorusunun cevabını arayanlar, Sayısal Loto sonuçlarını dört gözle bekliyor. MPİ tarafından her hafta cumartesi günü çekilişi yapılan Sayısal Loto sonuçları 9 Haziran akşamı belli oldu. İşte Sayısal Loto sonuçları ve bilet sorgulama işlemleri ile ilgili detaylar...

Sayısal Loto sonuçları ve Sayısal Loto bilet sorgulama işlemleri için haberimize bakabilirsiniz. Milli Piyango İdaresi tarafından çekilişi yapılan Sayısal Loto, cumartesi akşamı talihlisini buluyor. Her hafta cumartesi günü çekilen Sayısal Loto sonuçlarının ne zaman, saat kaçta açıklanacak merak konusu oldu. Sayısal Loto bayileri önünde uzun kuyruklar oluşturduktan sonra Sayısal Loto çekilişine dahil olanlar, Sayısal Loto sonuçlarını öğrenmek için Google'dan aramalarına devam ederken; Sayısal Loto sonuçları saat kaçta çekilecek? sorusunun cevabı turkiyegazetesi.com.tr adresinde yer alıyor.

Sayısal Loto sonuçları sorgula

Sayısal Loto sonuçları saat kaçta çekiliyor? 

Milli Piyango İdaresi tarafından Başkent Ankara'da genel merkez binasında noter huzurunda çekilişi yapılan Sayısal Loto, saat 21:15'te başlıyor. Tam sonuçların 21:45'te açıklanması beklenen Sayısal Loto çekiliş sonuçları ve bilet sorgulama işlemleri mpi.gov.tr adresinde yer alıyor.

Sayısal Loto sonuçları nasıl belli oluyor?

1 ve 49 sayı kümesinin içerisinde 8 kolan içerisinde yazılan 6 rakamın doğru bilinmesiyle büyük ikramiyenin kazanıldığı Sayısal Loto çekilişi için büyük gün geldi çattı. Geçen hafta İstanbul-Küçükçekmece ve İzmir-Buca'ya isabet eden büyük ikramiye, 2 talihlisine toplamda 1.897.051,80 TL kazandırarak talihlileri servet sahibi yapmıştı. Her hafta çekilişi heyecan içerisinde geçen Sayısal Loto çekiliş sonuçlarına haberimizden ulaşabilirsiniz.

Düzenleyen:  - EKONOMİ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...