HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Türk Hava Yolları'ndan 'bedava bilet' uyarısı! Sahte SMS'lere dikkat

Düzenleyen:
Türk Hava Yolları'ndan 'bedava bilet' uyarısı! Sahte SMS'lere dikkat
Türk Hava Yolları, Thy Bedava Bilet, Thy Bilet Sms, Türk Hava Yolları Bedava Bilet Kampanyası, Haber

EKONOMİ Haberleri

Türk Hava Yolları (THY) tarafından 'bedava bilet' kampanyası amacıyla gönderildiği söylenen SMS'lerle ilgili açıklama geldi. THY, 85'inci yıldönümü kutlamaları için bedava bilet dağıttığına dair iddiaları yalanladı.

Türk Hava Yolları'nın (THY) 85'inci yıldönümü kutlamaları için bedava bilet dağıttığı mesajları, THY tarafından yalanlandı. Sosyal medyada hızla yayılan bir mesajda, bedava bilet kazanılması için paylaşılan linke tıklanması, yönlendirilen sayfadaki anketin doldurulması istendi. Mesajdali talimatları yerine getirenlerin bedava bilet kazandıkları söylendi.

SAHTE SMS'LERE İTİBAR ETMEYİN

THY Basın Müşaviri Yahya Üstün Twitter üzerinden olayı yalanlarken uyarıda da bulundu. Üstün, "Bazı sosyal medya kanalları ve mobil uygulamalarda, Türk Hava Yolları adına düzenlenmiş görünen, ödül bilet temalı sahte mesajların yayıldığı tespit edilmiştir. Güvenliğiniz açısından bu gibi sahte mesajları açmadan, doğrudan silmeniz gerektiğini hatırlatmak isteriz" ifadelerini kullandı.

Düzenleyen:  - EKONOMİ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...