Başkan Erdoğan açıklamıştı, binlerce kişinin maaşına zam geliyor...

Düzenleyen:
Başkan Erdoğan açıklamıştı, binlerce kişinin maaşına zam geliyor...

EKONOMİ Haberleri

Maaşı 600 TL ile 900 TL arası olan 150 bin civarındaki emeklinin maaşına maksimum 400 TL'ye kadar zam yapılacak. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın talimatıyla 100 gün içerisinde hayata geçirilecek düzenleme ile birlikte maaşı bin TL'nin altında emekli kalmamış olacak.

Geçtiğimiz Ramazan Bayramı'nda ilk defa verilen bin liralık bayram ikramiyelerinin ikincisi emekliler tarafından heyecanla beklenirken, söz konusu ikramiyelerin önümüzdeki hafta başına kadar hesaplara yatırılacağı öngörülüyor.

Bayram ikramiyelerinin yanı sıra Türkiye’de yaklaşık 12 milyon emekli içerisinde maaşı bin liranın altında olan 150 bin kişiye ise bir müjde daha geldi.
 
100 GÜNLÜK PLANDA YER ALDI
 
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından geçtiğimiz cuma günü açıklanan ‘100 Günlük Eylem Planı’nda düşük maaşlı emeklileri ilgilendiren çok önemli bir düzenlemede yer aldı.
 
MAAŞLARINA 400 TL ZAM YAPILACAK
 
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın '' 100 Günlük İcraat Programımız çerçevesinde, emeklilerimize ikinci ikramiyelerini inşallah Kurban Bayramı öncesi takdim ediyoruz. Milletimize verdiğimiz 1000 liranın altında emekli maaşı bırakmama sözümüzü yerine getiriyoruz.'' diyerek duyurduğu düzenleme kapsamında maaşı; 600 TL ila 900 TL arası olan 130 ila 150 bin civarında emeklinin maaşı bin lira seviyesine çekilecek.
 
100 GÜN İÇERİSİNDE BİN LİRANIN ALTINDA EMEKLİ MAAŞI KALMAYACAK

 
Çalışma, Sosyal Hizmetler ve Aile Bakanlığı'nın eylem planı içerisinde yer alan düzenleme kapsamında 100 gün içerisinde Türkiye'de hiçbir emeklinin maaşı bin liranın altında olmayacak. (Yenişafak)

Düzenleyen:  - EKONOMİ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...