Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Spekülasyonlara rağmen dolar kuru destek mesajlarıyla düşüşe geçti

Düzenleyen:
Spekülasyonlara rağmen dolar kuru destek mesajlarıyla düşüşe geçti

EKONOMİ Haberleri

Güne 6,40 seviyelerinde başlayan dolar spekülatif haberler sonrası 7,03 seviyesini görmüştü. Ancak özellikle Rusya ve Almanya'nın pozitif Türkiye mesajlarının ardından kur geriledi.

Dolar kurundaki dalgalanma bugün de devam etti. Öğle saatlerinde 7,03 seviyesini gören dolar akşama doğru 6,85 seviyelerinde yatay seyir izlemeye başladı.

SPEKÜLATÖRLERE OPERASYON

Döviz kuru ile ilgili yapılan spekülatif haberlere hem Cumhurbaşkanlığı hem de SPK yazılı açıklamalarla tepki gösterirken İçişleri Bakanlığı da sosyal medyada bu spekülasyonları yapanlara operasyon düzenledi ve yüzlerce kişi hakkında soruşturma açıldı.

RUSYA VE ALMANYA ETKİSİ

Öğle saatlerinde 7,03'ü gören dolar, Türkiye'ye gelen destek mesajları sonrası dikey seyrini bırakıp düşüşe geçti. 6,85 seviyelerinde yatay bir seyir izleyen dolar kurunun bu düşüşünde özellikle Rusya ve Almanya'nın Türkiye'nin yanında yer aldıklarını gösteren mesajları etkili oldu.

Düzenleyen:  - EKONOMİ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...