HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Katar'dan gelecek paranın nerede kullanılacağı açıklandı

Düzenleyen: /
Katar'dan gelecek paranın nerede kullanılacağı açıklandı
Katar, Yatırım, Ekonomi, Dolar, , Haber

EKONOMİ Haberleri

Katar Emiri'nin Türkiye ziyaretinin ardından duyurulan 15 milyar dolarlık kaynağın hangi sektöre yönlendirileceği belli oldu. Reuters'a göre Katar'dan gelen 15 milyar dolar finans sektörüne gidecek.

Türkiye'de yaşanan döviz krizi Katar'dan gelen 15 milyar dolarlık kaynak haberiyle yatışırken, Katar'dan gelen kaynağın bankacılık ve finans sektörüne yönlendirileceği öğrenildi. Katar'dan gelecek 15 milyar dolarlık kaynak doların TL karşısındaki ateşini düşürürken, paranın üretime dönük istihdamda kullanılmayacak olması tartışma çıkardı. ABD ile yaşanan siyasi gerilim ile yükselen kur krizinde “sessiz kalmakla” eleştirilen Katar Emiri es-Sani dün Cumhurbaşkanı Erdoğan ile bir araya geldiği görüşme sonrası Türkiye’ye 15 milyar dolar değerinde mevduat ve doğrudan yatırım gerçekleştireceklerini duyurmuştu.

Düzenleyen:  - EKONOMİ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...