Dolar ne kadar oldu, 18 Ağustos | Güncel döviz kuru: Dolar kaç TL?

Düzenleyen:
Dolar ne kadar oldu, 18 Ağustos | Güncel döviz kuru: Dolar kaç TL?

EKONOMİ Haberleri

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'ın yabancı yatırımcıya verdiği mesajlar sonrası hızlı bir şekilde düşüşe geçen dolar dün yine 6 seviyelerine çıktı. Türk vatandaşların TL'ye sahip çıkmasından sonra doların ateşi hızlı bir şekilde sönüyor. Yurt dışındaki yerli ve yabancı vatandaşlar tarafından da TL'ye sahip çıkılması Türk milletinin yüzünü güldürüyor. İşte Dolar ve Euro kaç TL sorusunun cevabı.

ABD'nin Türkiye'ye karşı yapmaya çalıştığı ekonomik yaptırım sonucu yükselişe geçen dolar, Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'ın yabancı yatırımcılarla gerçekleştirdiği telekonferanstaki mesajlarının ardından hızla düşüşe geçti. Türk lirası dolar karşısında her geçen gün değerini yükseltmeye devam ederken dolar kuru gerilemeye devam ediyor.

 Yaşanan bu son dakika gelişmelerin ardından vatandaşlar 'Dolar ve Euro ne kadar' sorusunun cevabını araştırmaya devam ediyor. Bu sabah saatleri itibariyle dolar düşüş gerçekleştirerek 6,01 civarlarına geriledi.

Dolar kuru, Şu an 6,01 civarında seyrederken, Euro 6,90 civarlarında seyrediyor.

Uzmanlar, Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK) ile Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'nın (TCMB) attığı adımların, Türk lirasına spekülatif atakları sınırladığını belirterek, Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'ın yabancı yatırımcılarla gerçekleştirdiği telekonferanstaki mesajların da Türk lirasını desteklediğini vurguladı.

Düzenleyen:  - EKONOMİ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...