Çeyrek altın bugün ne kadar? | Kapalıçarşı altın fiyatları | 4 eylül gram altın kaç lira?

Düzenleyen:
Çeyrek altın bugün ne kadar? | Kapalıçarşı altın fiyatları | 4 eylül gram altın kaç lira?

EKONOMİ Haberleri

Altın bugün ne kadar? Kapalıçarşı'da çeyrek fiyatları kaç liradan işlem görüyor? Gram altın 4 eylül fiyatı kaç lira? Sorularının yanıtları merak ediliyor ve gündemde sıkça araştırılıyor. İşte yatırımcısını yakından ilgilendiren altın hakkındaki bilgiler...

4 eylül altın fiyatları son durumu merakla takip edilen konuların başında geliyor. Kapalıçarşı'da dün kapanışta gram 255,35 liradan çeyrek altın ise 417,91 liradan alıcı buluyor. İşte piyasalardan güncel bilgiler...

Gram altın 258,1 lira, çeyrek altın 423 lira ve Cumhuriyet altını 1.726 liradan işlem görüyor.

Cuma günü dolar kurundaki değer kayıplarının etkisiyle negatif bir seyir izleyen altının gram fiyatı, günü önceki kapanışa göre yüzde 1,63 azalışla 252,6 liradan tamamladı.

Altının gram fiyatı, yeni haftanın ilk iş gününe yükselişle başlamasının ardından saat 09.50 itibarıyla önceki kapanışa göre yüzde 2,18 değer kazancıyla 258,1 liradan işlem görüyor. Kapalıçarşı'da çeyrek altın 423 lira, Cumhuriyet altını da 1.726 liradan satılıyor.

Asya piyasalarında sınırlı da olsa negatif bir seyir izleyen altının ons fiyatı ise şu dakikalarda önceki kapanışa göre yüzde 0,1 azalışla 1.200,5 dolardan işlem görüyor.

AA Finans Analisti İslam Memiş, dolar kurunun gram altının yönü üzerinde etkili olmaya devam edeceğini söyledi.

Memiş, ağustos ayında yatırımcısına yüzde 31 getiri sağlayan altının gram fiyatının, eylül ayında da yatırımcısına kazandırmaya devam etmesini beklediklerini ifade ederek, kar realizasyonu için henüz erken olduğunu dile getirdi.

Altının gram fiyatının eylülde 280-290 lira aralığını test edebileceğini söyleyen Memiş, bu hafta Euro Bölgesi büyüme ile ABD'de istihdam raporunun piyasaların yönü üzerinde belirleyici olacağını, bugün ise yurt içinde enflasyon verisinin takip edileceğini kaydetti.

Düzenleyen:  - EKONOMİ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...