Altın fiyatları bugün ne kadar oldu? - 12 Eylül Çeyrek altın, tam, gram altın fiyatları

Düzenleyen:
Altın fiyatları bugün ne kadar oldu? - 12 Eylül Çeyrek altın, tam, gram altın fiyatları

EKONOMİ Haberleri

Altın fiyatları ile ilgili son dakika gelişmeleri yaşanmaya devam ediyor. Soğuyan havalar ile birlikte artık düğün sezonlarının da sonuna yaklaşılırken altın fiyatlarındaki araştırmalar da yavaş yavaş hız kesmeye başlayacak. Peki hafta ortası olan 12 Eylül Çarşamba günü altın fiyatları ne kadar? En güncel gram altın, çeyrek altın, yarım altın, tam altın ve Cumhuriyet altını fiyatlarına haberimizin içeriğinden ulaşabilirsiniz...

Altın fiyatları ile ilgili vatandaşların araştırmaları hız kesmeden devam ediyor. Altın kültürümüzde ve milletimiz tarafından dolar ve euro gibi diğer yatırım araçlarına oranla en çok benimsenen yatırım aracıdır. Özellikle kur saldırıları üzerinden Türkiye ekonomisine darbe vurma çalışan dış mihraklara vatandaşlarımız ellerindeki dövizleri bozdurarak tokat gibi yanıt verdiler. Bu nedenle bütün yatırım aracı altına dönmüş bulunmakta. Altın fiyatları ne kadar? sorusu ise internette en çok aratılan soruların başında geliyor. Bugün Çeyrek altın ne kadar? Çeyrek altın altın türleri arasında en çok tercih edilen altın türü olmakla birlikte en çok aratılan konular arasındadır. İşte hafta ortası olan 12 Eylül Çarşamba günü güncel altın fiyatları...

BUGÜN ALTIN FİYATLARI NE KADAR?

Altın fiyatları ile ilgili araştırmaların hız kazandığı son aylarda vatandaşlar tarafından en çok merak edilen sorular arasında bugün altın fiyatları ne kadar? sorusu geliyor. İşte bu sorunun cevabı...

GRAM ALTIN NE KADAR?

Özellikle Çeyrek altında yaşanan yükselişin ardından vatandaşlar tarafından en çok tercih edilen altın türlerinin başında gram altın geliyor. Düğünler eşe dosta takı ile armağan vermek isteyen kişiler gram altın takmayı tercih ediyorlar. Peki Gram altın bugün ne kadar? 246,75 liradan alınırken, 246,78 liradan satılıyor.

BUGÜN ÇEYREK ALTIN NE KADAR?

Çeyrek altın son zamanlarda önüne geçilemez bir yükseliş yaşasa dahi vatandaşlarımız tarafından en çok tercih edilen altın türüdür. Özellikle düğünlerde takı olarak tercih edilen çeyrek altın aynı zamanda yastıaltı altını olarak da geçmektedir. Çeyrek altın güne nasıl başladı? Çeyrek altın 395,37 liradan alınırken, 404,54 liradan satılıyor.

BUGÜN YARIM ALTIN NE KADAR?

Yarım altın düğünlerde ve törenlerde yeni evlenen çiftlerin yakınları, aile fertleri ve dostları tarafından hediye edilir. Öte yandan altın fiyatlarını araştıran vatandaşlar yarım altın konusunda da ilgilerini sürdürüyor. Yarım altın bu sabah saatlerinde 788,27 TL'den alınırken 809,09 TL'den satılıyor.

TAM ALTIN BUGÜN NE KADAR OLDU?

Tam altın konusunda bireyler araştırmalarını sürdürüyor. Özellikle birikim alanında tam altın ciddi talep gören bir yatırım aracı olarak dikkat çekiyor. Tam altın, 11 Eylül Salı sabahı 1.581,4800 TL'den alınırken 1.613,2300 TL'den satılıyor.

Düzenleyen:  - EKONOMİ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...