Altın fiyatları ne kadar oldu? Çeyrek ve yarım altın ne kadar? 19 Eylül 2018

Düzenleyen:
Altın fiyatları ne kadar oldu? Çeyrek ve yarım altın ne kadar? 19 Eylül 2018

EKONOMİ Haberleri

Altın fiyatları son dakika! Altın fiyatları ile ilgili araştırmalar hız kesmeden devam ediyor. Hafta ortasına geldiğimiz 19 Eylül Çarşamba günü vatandaşların yine en çok arattığı konuların başına Altın fiyatları ne kadar? sorusu geliyor. Çeyrek altın ne kadar? gibi soruların cevaplarını arayan vatandaşlara yine en doğru ve güncel bilgilere . İşte 19 Eylül Çarşamba, altın fiyatları ne kadar? Gram altın, çeyrek altın, yarım altın, tam altın ve Cumhuriyet altını ne kadar kaç TL? İşte detaylar...

Altın fiyatları konusunda vatandaşların araştırmaları hız kesmeden devam ediyor. Hemen hemen hergün en çok aratılan konuların başında olan altın fiyatları bugün ne kadar oldu? Bu sorunun yanıtını arayan vatandaşlar aynı zamanda Çeyrek altın ne kadar? sorusunun cevabını da arıyor. Son dakika an be an güncel altın fiyatları burada! Özellikle dış mihraklar tarafından ülkemiz ekonomisine yapılmaya çalışılan operasyonlar neticesinde altın fiyatlarında da dengesiz bir grafik oluşarak inişli çıkışlı grafik sergilemeye devam ediyor. Altın, düğün sezonunun kapanmasına kısa süre kala hediye almak isteyen vatandaşlar tarafından sıkıca takip ediliyor. Ayrıca yatırım ve birikim amacıyla da kullanılan altın ile ilgili tüm detaylar sizler için derledik.Çeyrek altın ne kadar? Gram altın ne kadar? İşte hafta ortası olan 19 Eylül Çarşamba güncel altın fiyatları...

 

ALTIN FİYATLARI NE KADAR?

Altın fiyatlarında yaşanan inişli çıkışlı grafik devam ederken vatandaşların ilgi ve alakası buraya kaymış durumda. Çok sayıda birey altın fiyatları ne kadar? sorusunun yanıtını arıyor. 

GRAM ALTIN NE KADAR?

Gram altın altın fiyatlarında yaşanan yükselişin ardından son zamanlarda oldukça popüler durumda. Özellikle çeyrek altın almaya gücü yetmeyen vatandaşların düğünlerde, günlerde, yatırım amacıyla gram altını tercih ediyorlar. Peki Gram altın 19 Eylül Çarşamba günü ne kadar? Gram altın, 246,60 liradan alınırken, 246,64 liradan satılıyor.

ÇEYREK ALTIN BUGÜN NE KADAR?

Çeyrek altın, son dönemde popülerliğini bir nebze de olsa Gram altına kaptırmaya başlasa da hala en çok tercih edilen altın türüdür. Özellikle bizim yastıkaltı altın diye bildiğimiz çeyrek altın ile ilgili vatandaşlar tarafından oldukça fazla araştırma yapılıyor. Peki 19 Eylül Çarşamba Çeyrek altın ne kadar? Çeyrek altın 390,26 liradan alınırken, 399,63 liradan satılıyor.

YARIM ALTIN BUGÜN NE KADAR?

Yarım altının fiyatları konusunda araştırmalar hız kesmeden devam ediyor. Yarım altın daha çok düğünlerde evlenen çiftlerin yakınları tarafından takılıyor. Ayrıca yatırım amacıyla da kullanılan yarım altın bugüne nasıl başladı? Yarım altın ne kadar? sorusu vatandaşlar tarafından araştırılıyor. Yarım altın, 778,0800 liradan alınırken, 799,2700 liradan satılıyor.

TAM ALTIN NE KADAR OLDU?

Tam altın daha çok yeni evlenen çiftlere armağan edilir. Gelin ve damada aile fertleri tarafından veya ailesi tarafından takılan tam altın bu sabah saatlerinde 1.051,77 TL'den alınırken 1.077,95 TL'den satılmaktadır.

Düzenleyen:  - EKONOMİ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...