HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Emekliye Ekim zammı! Güncel emekli maaşı ne kadar olacak?

Düzenleyen: /
Emekliye Ekim zammı! Güncel emekli maaşı ne kadar olacak?
Emekli, Emekli Maaşı, Emekli Maaşları Ne Kadar, Emekli Maaşları Ne Kadar Oldu, Emekli Maaşları Ne Kadar Olacak, Emekli Maaşı Zam, Emekli Zam, , Haber

EKONOMİ Haberleri

Maaşı bin liranın altında olan olan emekliler için müjdeli haber geldi. Binlerce SSK ve Bağ-Kur emeklisi Ocak zammını beklerken yeni bir gelişme yaşandı. 150 bin emekliye seyyanen zam için düğmeye basıldı. Düzenleme Ekim'de Meclis'e geliyor. İşte yapılacak düzenlemeler...

Emekliler Ocak zammını beklerken, 150 bin kişiye ekstra zam göründü.

Maaşı bin liranın altında olan SSK ve Bağ-Kur emeklilerine seyyanen zam için düğmeye basıldı.

Ekim'de Meclis'e gelecek düzenlemeyle maaşı bin liranın altında emekli kalmayacak. Bin liranın altındaki maaşlar bin liraya tamamlanacak.

150 bin SSK ve Bağ-Kur emeklisine seyyanen zam, düzenleme yapılır yapılmaz yürürlüğe girebilecek ya da Ocak'ta rutin artışla aynı anda uygulanabilecek.

Bunun detayları, düzenlemenin Meclis'e gelmesiyle ortaya çıkacak.

Eğer düzenleme yapılır yapılmaz uygulamaya girerse, düşük maaşlı emekliler hemen seyyanen zammı alacak, ardından Ocak artışından yararlanacak.

İyileştirme Ocak'ta yürürlüğe girerse de önce maaşlar bin liraya tamamlanacak, üstüne de enflasyon zammı eklenecek.

 

Düzenleyen:  - EKONOMİ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...