HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Altın fiyatları ne kadar? Gram, tam, çeyrek altın fiyatları 20 Eylül

Düzenleyen: /
Altın fiyatları ne kadar? Gram, tam, çeyrek altın fiyatları 20 Eylül
Altın İle İlgili Aramalar, Altın Gram Fiyatı, Altın Fiyatları Ne Olur, Altın Fiyatı, Altın Fiyatları Canlı, Altın Hesaplama, Altın Yorum, Cumhuriyet Altın Fiyatları, Reşat Altın, Altın Ne Kadar, Altın Ne Kadar Oldu, Çeyrek Altın Ne Kadar, Gram Altın, , Haber

EKONOMİ Haberleri

Altın fiyatları ne kadar? Gram, tam, çeyrek altın fiyatları 20 Eylül Çeyrek altın ne kadar? Altın fiyatları ile ilgili araştırmalar hız kesmeden devam ediyor. Son günlerde piyasalarda yaşanan hareketlilik altın fiyatlarını da etkilemeye devam ediyor. Özellikle yaşanan inişli çıkışlı grafikler vatandaşların ilgi ve alakasının bu yöne kaymasına neden oluyor. Özellikle en çok aratılanlar arasında altın fiyatları bugün ne kadar? sorusu geliyor. 20 Eylül Perşembe altın fiyatları ile ilgili tüm detayları haberimizde... Peki 20 Eylül Perşembe sabah Çeyrek altın ne kadar? İşte güncel Gram altın, çeyrek altın, yarım altın, tam altın ve Cumhuriyet altını güncel fiyatları...

 Altın fiyatları ne kadar? Gram, tam, çeyrek altın fiyatları 20 Eylül  Altın fiyatları ile ilgili vatandaşlar tarafından yapılan geniş çaplı araştırmalar sürüyor. Özellikle Başkan Erdoğan'ın dün yaptığı konuşma sonrası altın fiyatlarında düşüş yaşandı. Altın fiyatlarında yaşanan düşüş sonrasında yatırımcılar araştırmalarını hızlandırdı. Peki Altın fiyatları güne nasıl başladı? Altın fiyatları ne kadar oldu? Çeyrek altın ne kadar? tüm bu soruların yanıtları burada! İşte güncel Gram altın, çeyrek altın, yarım altın, tam altın ve Cumhuriyet altını güncel fiyatları...

20 EYLÜL ALTIN FİYATLARI BUGÜN NE KADAR?

GRAM ALTIN BUGÜN NE KADAR?

Gram altın, çeyrek altının ardından ülkemizde en çok tercih edilen altın olmakla birlikte diğer altın fiyatlarına göre daha ucuz olması vatandaşlar tarafından rağbet görmesine neden oluyor. Gram altın bu sabah saatlerinde 242,61 liradan alınırken, 242,63 liradan satılıyor.

ÇEYREK ALTIN NE KADAR?

Çeyrek altın ülkemizde en çok tercih edilen altın türü olma konusunda birinci sıradaki yerini hala koruyor. Özellikle son zamanlarda artan altın fiyatları ile birlikte popülerliğini bir nebze de olsa gram altına kaptırsa da ülkemizde tüm altınlar arasında, en çok benimsenmiş olanı çeyrek altındır. Peki Çeyrek Altın bugüne nasıl başladı? Çeyrek altın bu sabah saatlerinde 386,52 liradan alınırken, 395,82 liradan satılıyor.

YARIM ALTIN NE KADAR?

Yarım altın düğünlerde evlenen çiftler için çok rağbet görmese de evlenen çiftlerin yakınları tarafından tercih ediliyor. Ayrıca yatırım amacıyla da kullanılan yarım altın bugüne nasıl başladı? Yarım altın ne kadar? sorusu vatandaşlar tarafından araştırılıyor. Yarım altın,770,6300 liradan alınırken, 791,6400 liradan satılıyor.

TAM ALTIN NE KADAR OLDU?

Tam altın konusunda araştırmalar hız kesmeden devam ederken biz de sizler için en güncel fiyatı hazırladık. Tam altın bu sabah, 1.051,77 TL'den alınırken 1.077,95 TL'den satılmakta.

 

 

Düzenleyen:  - EKONOMİ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...