HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Dolar tepetaklak oldu! | Dolar ne kadar oldu? Dolar düştü mü? 24 Eylül 2018

Düzenleyen:
Dolar tepetaklak oldu! | Dolar ne kadar oldu? Dolar düştü mü? 24 Eylül 2018
Dolar, Dolar Ne Kadar, Dolar Ne Kadar Oldu, Dolar Düştü Mü, Dolar Kuru, Ekonomi, Dolar Neden Yükseldi, Dolar Düşüyor Mu, Dolar Düşecek Mi, Dolar Ne Kadar 24 Eylül 2018, , Haber

EKONOMİ Haberleri

Dolar tepetaklak oldu! | Dolar ne kadar oldu? Dolar düştü mü? 24 Eylül 2018 Dolar kurunda yaşanan yükselişin ardından düşüş yaşanıyor. Güne 6.30`lu seviyelerde başlayan dolar/TL, haftaya yükselişle başlamasının ardından yönünü aşağı çevirerek 6.20`nin altını gördü. İşte dolar kurunun son rakamları...

Dolar tepetaklak oldu! | Dolar ne kadar oldu? Dolar düştü mü? 24 Eylül 2018  Bu sabah ilk işlemlerde 6.33'ün üzerine çıkan dolar/TL, daha sonra yönünü aşağı çevirdi. Öğleden sonra 6.20 seviyesinin altını gören kur şu sıralar yüzde 2,15 düşüşle 6.1586 seviyesinde.
 
7.2758 TL'ye kadar gerileyen euro kuru ise şu dakikalarda 7.2770 TL seviyesinde bulunuyor.

PİYASALAR FED'E ODAKLANDI

Bu hafta Fed'in Açık Piyasa Komitesi (FOMC) toplantısından çıkacak faiz kararı ve Fed Başkanı Jerome Powell'ın açıklamalarının da piyasaların yönü üzerinde etkili olması bekleniyor. Fed'in faizleri 25 baz puan artırarak yüzde 2-2,25 aralığına çıkarmasına neredeyse kesin gözüyle bakılırken, karar metni ve Powell'ın açıklamalarında gelecek dönem para politikası adımlarına ilişkin ipuçları aranacak.
 
 

Düzenleyen:  - EKONOMİ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...